top of page

Tid att tänka tanken klart.

Att ge sig själv tid att tänka en tanke klart.


Tiden att känna in, under den första idén om vad som är, eller vad som borde vara enligt våra tidigare erfarenheter. Att känna in hur din energi för dagen faktiskt är.


Jag är nyfiken på hur det är för dig!


Är din energi linjär, alltid ungefär densamma? Eller skiftar du mer i vågrörelser, av hur du har kontakt med det inre och yttre skapandet?


Hur ser det ut där du arbetar, får ditt sätt och din energi utrymme?

Om du är egen företagare, hur gör du med din egen planering utifrån din energinivå?

Ger du dig själv utrymme att skapa utifrån ditt behov, och genom det skapa ett hållbart liv?
För mig är det en av de viktigaste grundstenarna i hur jag formar mina dagar. Att checka in med behovet i mig.


Ja - jag gör såklart det som måste göras, under dagen. Men - om det finns en uppgift som är beroende av att jag har kontakt med kreativitet och förmågan att skapa en text, rapport, offert - välj själv, då är det för mig mer hållbart att skapa rummet för det när impulsen är sann. Om trötthet eller behovet av att reflektera, göra bakgrundsjobbet så att säga, är större - så behöver jag också lita på att kraften att utföra, kommer när jag har vilat.


Som den person jag är, som inte kan gå in i ett möte utan att se möjligheter till utveckling, levererar det jag ska på kort tid, med (vill jag tro!) rätt hög kvalitet och allt det där vi kallar effektivitet och värde.


Som den personen, både vill, måste och behöver jag skapa - och ges - utrymme för att däremellan Växla ner. Vila. Reflektera. Skifta fokus.


Hur gör du genom dina dagar?


Önskar dig en fin fredag och helg! Tove Eloa Öberg

Socionom & healer Akka Meditation Ps. Har du sett den vackra samling som börjat formas hemma hos oss? Oljelampa och vaser kommer ifrån www.visbyglasblaseri.se ~ vill varmt rekommendera dig ett besök! Den andra ljusstaken kommer ifrån Bosnien. ❤

Comments


bottom of page