top of page

Popcornpodden - för dig med snabba tankar och för dig som lever personlig och andlig utveckling

Det började som ett skämt om att livets alla spännande draman skulle göra sig bra i poddformat - fram med dina väl saltade popcorn och häng med på resan! Ja - på den vägen är det! Det visade sig att Popcornpodden hör till det kanske mest meningsskapande jag gjort, i alla fall i formatet som du kan lyssna på och vara del av, när det passar din kalender och känsla.

Just nu uppdaterar jag mina websidor och därför kan du just nu inte läsa tidigare blogginlägg som relaterar till poddavsnitten - men de kommer snart upp igen!

  • Instagram
  • Facebook

Du har väl inte missat...

Studio Popcorn

Att skapa en egen podcast för din verksamhet, riktad till dina kunder eller för era medarbetare är en både rolig och effektiv kanal för att nå ut. I de podcasts jag skapar tillsammans med er är första och största prioritering mötet och relationen med lyssnaren.

Har du en poddidé för din verksamhet? Kontakta mig så utformar vi en plan tillsammans!

Du hittar tidigare samarbete med beroendekliniken DBK Sverige och deras podcast Sexberoendepodden här. 

Flera samarbeten med andra aktörer är under planering.

Självmordspodden

Självmordspodden är en podcast med viljan att förebygga suicid - men framför allt en podd för att fler ska få aktuell kunskap om psykisk hälsa, ohälsa och sjukdom.

 

Därigenom kan vi bli fler som hjälps åt att uppmärksamma tidiga tecken på psykisk sjukdo och fler kan få bättre chanser att återhämta sig och få fortsätta leva goda liv.

Du hittar podden där poddar finns och på
www.sjalvmordspodden.se 

Stötta gärna mitt arbete med podden här.

bottom of page