top of page

Fira framgång!

FIRA med mig - och fira allt det som du har att fira, i ditt eget liv just nu! Och du... Bjud in även firande av det du kanske inte först tänker dig..?Just idag vill jag fira GLÄDJEN i att livet händer.


Jag vill fira värmen utanför fönstret, solen och ljumma vindar, i förskott vill jag fira ett dopp i havet nu mot kvällen.


Jag vill fira att jag har en son som älskar våren och som har ord och lust att uttrycka det på vägen till skolan.


Jag vill fira att ha fått så fin feedback kring några processer i min anställning.


Jag vill fira att ha gått igenom svåra saker i livet - och ha landa i vad som just nu känns som ett rikt, rikt liv.


Jag vill fira att ha fått möta mina första Akkisar (som jag tar mig friheten att kalla er fina, som kommer till mig i samtal och meditationer, med mera) i nya meditationsrummet hemma-hos, precis nyinrett!


Jag vill fira gåvan i att möta människor, i samtal om viktiga frågor så som livet, döden, mellanrummen där vi möts och där smärta liksom skam och oro kan få plats - liksom livets under, det nyfikna i att vara människa.


Jag vill fira DIG, som gång på gång väljer att upptäcka och känna allt det du har inom dig, genom det frigöra energi och läka - liksom låta längtan och lust få ta större plats i livet? Vad du än utforskar, lever, är - vill jag fira Dig, för Du är helt fantastisk i allt det du är.Tänk om vi mer i vårt samhälle, firade saker som


mod att dela med sig av svåra saker till varandra


att dela framgång och firande


att känna längtan och lust


kunna känna alla känslor - härliga och svåra - vara levande i allt som är
VAD VILL DU FIRA?Sist men inte minst, vill jag såklart också fira det som en tid varit bestämt - att jag ganska snart går in i att fullt ut leva, leka och växa, lära med Akka Meditation & Popcornpodden (och en annan riktning som också växer fram parallellt så säger intuitionen..!). Det är dags nu, att gå in här ännu mer. Mer tid att utforska vad som vill växa framåt, ur Akka, ur mig och igenom de möten jag får dela med dig, med er!


Jag ser så oerhört fram emot den här nya fasen av resan - det är en livs levande meditation att lämna en fast chefstjänst med allt vad det innebär av trygghet och annat..! Så rätt, så välkommet att nu få utforska ett annat sätt att leva.

Mitt i det vill jag också fira allt som den här tiden som chef och alla tjänster innan det, har givit mig i möten, utveckling, utmaning och glädje. Det är en process att lämna, gå vidare - så det kommer säkert något mer om det, just fenomenet att gå ifrån något fint till något fint i annat format!


Från slutet av augusti har jag fullt fokus på Akka och podd, men redan från 1 juli utökar jag mina tider för samtal och meditationer - fler dagar möjliga för att boka samtal, till exempel!


Åh, ville bara dela med mig och fira - fira du med, det som är gott i ditt liv! Vi hörs snart igen! Välkommen att höra av dig med frågor, funderingar, allt är välkommet! Tove Eloa Öberg

Socionom & healer tove@akkameditation.se


コメント


bottom of page