Fira framgång!

FIRA med mig - och fira allt det som du har att fira, i ditt eget liv just nu! Och du... Bjud in även firande av det du kanske inte först tänker dig..?Just idag vill jag fira GLÄDJEN i att livet händer.


Jag vill fira värmen utanför fönstret, solen och ljumma vindar, i förskott vill jag fira ett dopp i havet nu mot kvällen.


Jag vill fira att jag har en son som älskar våren och som har ord och lust att uttrycka det på vägen till skolan.


Jag vill fira att ha fått så fin feedback kring några processer i min anställning.


Jag vill fira att ha gått igenom svåra saker i livet - och ha landa i vad som just nu känns som ett rikt, rikt liv.


Jag vill fira att ha fått möta mina första Akkisar (som jag tar mig friheten att kalla er fina, som kommer till mig i samtal och meditationer, med mera) i nya meditationsrummet hemma-hos, precis nyinrett!


Jag vill fira gåvan i att möta människor, i samtal om viktiga frågor så som livet, döden, mellanrummen där vi möts och där smärta liksom skam och oro kan få plats - liksom livets under, det nyfikna i att vara människa.


Jag vill fira DIG, som gång på gång väljer att upptäcka och känna allt det du har inom dig, genom det frigöra energi och läka - liksom låta längtan och lust få ta större plats i livet? Vad du än utforskar, lever, är - vill jag fira Dig, för Du är helt fantastisk i allt det du är.

<