top of page

Orkar du drömma?

Om jag frågar dig, vad längtar du efter - vad drömmer du om? Vad väcks i dig då? För några, kan de frågorna verka nästan fåniga. Ska jag verkligen ta mig tid till det? Särskilt om vi lever stressade liv, med ansvar både privat och professionellt, kanske med olika utmaningar i relationer eller kring hälsan? Vilket ju är väldigt vanligt.


Psykisk ohälsa är idag den vanligaste grunden till sjukskrivning i Sverige. Säg den som inte har egen erfarenhet, för egen del eller för någon nära. Säg den som inte kan relatera till stress eller livsutmaningar, som på sina sätt är en naturlig del av livet.

Men - det börjar bli snårigt när vi inte lyfter blicken, på grund av stressen, på grund av kampen att orka, hinna, klara av.


Istället skulle vi kunna stanna upp, mjukna in i trygg vila, ledas vidare in i mer avslappnade och balanserade nervsystem. Därifrån kan vi på ett annat sätt få tillgång till vår förmåga att tänka, reflektera, känna, vara i kontakt och relation, skapa och vara kreativa.


Första helgen i september, 3-5/9, då finns rum för dig att mjukna in i en helg av precis det slaget!


Vi utforskar också gränslandet mellan att önska in - och vad som är menat nu, eller senare - om alls?


Liksom hur du och vi, individuellt och gemensamt, kan skapa rum för att stötta varandra att leva i närvaro med oss själva och varandra.


Min önskan är att integrera energi och akademi.

Min intention är Kärlek, Frihet och Frid.


2021-08-05 Tove Eloa Öberg

Socionom & healer Akka Meditation


Telefon/SMS: 0739-136331

Mail: tove@akkameditation.se Läs gärna mer i eventet eller kontakta mig gärna för att checka in kring om helgen är för dig? Sista dag för anmälan är den 18 augusti!


Comments


bottom of page