Kvinnor som stöttar kvinnor.

Till dig som går på jorden just nu, som delar resan av att växa och utvecklas i kärlek. Genom motgångar, utmaningar och längtan, lust. Att gå steg för steg inåt, till att hitta hem till din kärlek och din kraft.


Till dig som går på jorden just nu, skulle önska dela den resan och kanske inte tror att du får vara del av den? Att du inte riktigt får plats, har det som behövs för att hitta dit - till kärleken i dig, till gemenskapen i att hitta fler på jorden som också vill leva i kontakt med sig själva, själ, kroppar, liv. I kontakt med systrar och bröder.


Ifrån min soliga balkong i Visby vill jag skicka några rader av hopp och med en inbjudan att välkomna hela dig, med allt det du är. Att välkomna Dig!Så många av oss går omkring med en känsla av att behöva vrida ner volymen på oss själva för att passa in. Eller över att vara tillräckliga. Att navigera balansen av tillräcklighet och att vara för mycket. Att ta sin plats på ett sätt som gör att du riskerar få höra att du är för kraftfull, att du inte kan göra sådär just nu - du får vänta in andra, ta det lite lugnt. Parallellt höra budskap som att nu är tid att våga, satsa, lev din kraft - tro på dig själv, uttryck dig, sätt gränser.


Inte undra på, att många av oss på jorden, blir lite matta i lacken av de dubbla budskapen.


Den senaste veckan har jag igen och igen mött er, kvinnor som kommer till mig i olika rum och sammanhang. Som sätter ord på ungefär det jag skrivit här ovanför, med mina helt egna ramar och kopplingar.

Det ger mig gång på gång insikter om värdet av det som skapas inom oss