top of page

Energiekonomi - del 1

För några dagar sedan ställde jag frågan i Akka Meditations slutna grupp på Facebook om någon annan hade hört begreppet "energiekonomi". Energiekonomi ett ord som kommit upp i min tanke allt mer den senaste tiden.


För mig handlar ordet i korthet (bland annat) om att vi kan

  • skapa balans i vår energi genom att bli mer medvetna om vad som ger respektive upplevs kosta oss energi,

  • skapa mer kontakt med - och förstärka - vår energi genom att tänka att vi investerar idag, det vi behöver för att må bra nu likväl som imorgon och om tio år,

  • tillåta oss att ha det Lätt och Härligt i livet - och faktiskt bryta en hel del av de normer och strukturer som finns mer eller mindre synligt eller dolt i många rum, av att livet "ska vara" lite kämpigt och utmanande. Att livet faktiskt får - och kan vara - riktigt lätt och härligt, många gånger mer än vi tillåter oss själva.


På bilden ställs frågan "Vad betyder energiekonomi för dig?"

Det vore spännande att höra dina tankar och reflektioner på det här temat! Dela gärna med dig i en kommentar eller i ett mail till mig, liksom de frågor som dyker upp hos dig, så svarar jag i ett blogginlägg framöver.


Vill du boka enskilda samtalstider kring inre hälsa, bearbetning av det som utmanar och att skapa mer energi till ett rikt liv? Hör gärna av dig!

Tove Eloa Öberg Akka Meditation - energi och akademi

0739-136 331

tove@akkameditation.se

Comments


bottom of page