En guide till orakelkort

För en tid sedan skrev en av er fina Akkisar till mig, en fråga kring hur man kan tänka kring att använda orakelkort. På den vägen är det - jag samlade ihop några fler frågor och här kommer svaren i bloggform!


"Hur ska jag tolka kortet jag får, jag känner inte att jag förstår det?"


"Hur vet jag att jag tolkar rätt?"


"Jag använder korten vid minsta lilla jobbig känsla. Går till korten för guidning. Hur sunt är det? Kommer jag bli emotionellt beroende av dom nu, vart drar jag gränsen liksom?


Korten är också något av det återkommande i alla cirklar med Akka, sedan start. Det har kommit att bli helt otänkbart att ha en cirkel utan korten - det har ni varit tydliga med, eller hur..? Det är något med bryggan mellan det logiska sinnet och det mer intuitiva, som korten hjälper oss att få kontakt med. Låt mig börja ifrån början!Vad är orakelkort?

Med orakelkort men