top of page

Tankar som popcorn?

Väldigt lång tid upplevde jag mina tankar som inte bara gåvor - utan också belastningar, av konstanta intryck. I ärlighetens namn är den "gamla tiden" inte alls långt borta, utan ganska nyligen något jag har lärt mig hantera - och också fått hjälp med genom lite stödmedicin. Oerhört tacksam för att en lång praktik av självkärlek fått mig att tacka ja, till att inte behöva kämpa i onödan.


Men början på den lindring jag har för mina snabba, kreativa sidor - är meditationen. Att vila i det som är, från sekund till sekund. Att genom meditation få grunda i kroppen, genom stillhet eller rörelse, sång eller skapande. Inte minst genom att guida andra!

Idag vill jag tipsa dig om två saker!"Det här är en podcast för dig med snabba tankar, eller rent allmänt för dig som är människa på jorden 2020 och är nyfiken på en podcast som kommer att beröra många spännande teman.


En podcast som fötts ur ett frö från mycket drama, mycket inre arbete och också glädjen att livet får vara alla möjliga saker parallellt."


Så lät det i det första avsnittet av Popcornpodden, i januari 2020.Kan du relatera? I så fall, eller om du bara allmänt är nyfiken på meditation, kommer här nästa tips! En guidad meditation - inre natur!

Hör gärna, gärna av dig med feedback och reflektioner! Tove Eloa

Akka Meditation

Comments


bottom of page