top of page

Tacksamhet?

Jag tror oerhört mycket på tacksamhetens kraft i våra liv. Att verkligen på djupet tacka för det vi har och det vi fått lära, uppleva, är en djup resa i den mänskliga upplevelsen på jorden.



Däremot hör jag inte till dem som riktigt tror på att vi som människor uteslutande kan förändra hela vårt mående - på alla plan - bara genom att mantra tacksamhet eller rikta fokus på det goda. Ja - jag tror absolut på det till väldigt stor del. Nej - jag tror inte alltid att det fungerar. Jag tror också att den inställningen kan hindra människor från att läka på djupet. Att säga att det alltid fungerar att tänka sig lycklig, vore ju lite som att säga till en svårt depressiv eller psykotisk eller utmattad person, att hen bara har tillståndet på grund av oförmåga att rikta energin rätt. Även om vi A B S O L U T kan/bör/behöver förstå och hedra hur kraftfulla våra tankemönster är, är det I N G E N mening med att undvika de tankar och känslor som får oss i kontakt med sorg och otillräckligheter eller ilska. Där bor läkande att hedra och känna igenom för att lyfta ifrån. Jag tänker också att var och en har sin själsliga resa att leva på jorden - den kan vi inte värdera som rätt eller fel, bara respektera för vad den är. För dig som behöver stöd i processen eller meditationspraktiken finns jag gärna. En viktig del av mötet med mig är att du i din självkärlek också tydliggör när du inte längre behöver klara allt själv, och faktiskt kan och vill ta emot hjälp. Viktigt, i tider av dessa där psykisk ohälsa och stressproblematik är vår tids största folksjukdom. Kanske är Samtal och meditation en bra start? Eller en mjuk healing i form av Själsvila?


En fin gåva till dig kan också vara den ettåriga energicirkel, som börjar 14 december. Ett år av att höja energin, som du Är. Under året får du också som del av cirkeln, en enskild kristallhealing för att hämta hem det som är mest rätt i stunden, för din själ. Cirkeln riktar sig endast till kvinnor och kostar 12 900 kr för hela året, allt inkluderat (ord. pris 16 200 kr). Delbetalning utifrån dina behov möjlig.


Välkommen! Tove Eloa 0739-136331 tove@akkameditation.se

bottom of page