top of page

Relationer - härligt trassliga?

Jag har tänkt en del på relationer den senaste tiden. Eller, i ärlighetens namn - jag tänker på relationer hela tiden. Relationen med mig själv, den med något högre, den med naturen och den med vänner, familj och potentiell partner - i framtiden.


Men så har det inte alltid varit. En stor och lång del av mitt liv låg mitt fokus kring relationer på ett helt annat plan:

andras behov före mina egna. Med fem stjärnor i att hantera andras känslor före mina egna, lyssna in undertoner och parera andras behov och inte ens fundera över vart jag själv var i mig, eller önskade för egen del... Ja - så föll det sig så, att meditationen och andligheten - bland mycket annat - gav mig möjligheten att gå djupt med mig själv.


Jag möter många människor som kan berätta om erfarenheter av


- att ha missat relationen med sig själva,

- att inte riktigt tycka om hela sig själva - själ, tankar, kropp,

- att hela tiden vilja prestera mer för att känna sig värdiga,

- att bara känna sig komplett när hen är i relation med någon annan,

- att ha varit i relationer där man inte mått bra och kanske ändå inte förmått lämna,

- att inte tro sig vara värd magi i relationen med sig själv och andra,

- och så många fler scenarion! Hur ser det ut för dig? Trivs du i ditt eget sällskap? Förgyller de relationer du har valt in i ditt liv, din tillvaro eller skapar de drama och en känsla av att inte känna dig hemma? Parentes: det här med att känna sig hemma, är nåt att stanna till vid en smula!

Om du kommer ifrån trasslig bakgrund och har många erfarenheter av trassliga relationer - så kan det absolut vara så att ditt nervsystem och sociala register säger "hej och välkommen" till det bekanta/hemmalika även om det faktiskt inte är sunt.


Exempel: om du är van att käka sjutton kexchoklad om dagen och det känns som hemma... Så är det ändå kanske inte det du skulle vilja välja, om ditt beslut vore att inte äta sjutton kexchoklad. Även om kexchokladen är bekant både i förpackning, innehåll, smak och känsla.


Långsökt eller klockrent, välj själv - hör gärna av dig om du vill att jag pratar mer om relationer! För mig har det direkt koppling till allt jag gör i Akka Meditation, eftersom det jag gör här är att skapa setting för dig att gå


In i dig själv

och upptäcka mer av all Kärlek, Frihet och Frid som bor i Dig NU.


Energiretreat Naturkontakt 17-19 april 2020, är en väldigt fin helg för dig som kan relatera till något av ovanstående. Ofta kan vi gå runt med en mer eller mindre medveten sorg, kring att ha lämnat oss själva, inte ha förmått sätta gränser och älska oss själva. Det finns andra sätt - och jag vill dela den resan med dig. Kom med! Under helgen kommer vi att dela samtal om livet och gå in i ceremonier för att transformera gammalt, gå in i energiritual och hedra våra egna behov. Hör av dig till mig för mer info, eller boka direkt via www.akkameditation.se - senast den 25 mars. Tove Eloa 0739-136 331

tove@akkameditation.se

2 comentarios


Tove Eloa Öberg
Tove Eloa Öberg
29 feb 2020

Eva, tack för att du läst och delar en kommentar! Betyder mycket! ❤🌿❤

Me gusta

Eva Alneroth
Eva Alneroth
28 feb 2020

Du skriver så klokt! Alltid så god läsning❤️

Me gusta
bottom of page