top of page

Mod att dela

Ibland, drabbas jag av skrivkramp, talkramp, kännkramp, stiljtje. Alltmer sällan - men det händer.


Gemensam nämnare är alltid, alltid - idén om att det som pågår i mitt inre inte skulle vara tillräckligt sant, rätt, färdigt, komplett och bra - för någon annan att lyssna på.


Gång på gång genom åren, har jag valt att gå emot den känslan. Gång på gång - visar det sig vara just det, som är vägen till friheten att vara den jag är - och ha den upplevelse jag har inom mig - oavsett hur det tas emot av andra.


Genom att tillåta mig själv få plats, ta plats, uttrycka det som är levande i mig just nu. Genom det - tillåter jag livet i mig, vad den än är i stunden.


Jag är helt övertygad om att alla människor har någonting inom sig, något egenupplevt, som kan vara väldigt viktigt för någon annan att ta del av. Just din svåra resa på jorden, just din utmaning i en relation, på ditt arbete eller i ditt företagande - kan vara rena medicinen för någon annan på den här jorden.


Därför fortsätter jag att sätta fingrarna på tangenterna, fortsätter trycka Rec och spela in popcornpodd, fortsätter dela - även när jag har motstånd inom mig, som vill hålla tillbaka.


Vad är det DU skulle dela idag, om du vågade?

Vad är det DU skulle vilja säga, ifrån ditt liv, att det går att komma igenom och hitta ljus i trots att det kändes svårt, just då?

Kanske är det din tur nu, att våga dela det som är sant i dig?

Välkommen på Energiretreat Naturkontakt 18-20 september. En helg för att vara med dig, upptäcka och uttrycka - leva, vila, lära. Frid! Tove Eloa

1 Comment


Jessica Johanson
Jessica Johanson
Jul 29, 2020

🙏😍

Like
bottom of page