Kristallhealer & socionom.

En av de viktiga delarna med det jag gör i Akka meditation är att förena det akademiska och andligheten. Att integrera kunskaper från universitetet, med de jag bär djupt inom genom många år på jorden, som en gammal själ.

I det här inlägget tänkte jag dela lite om vad jag har för kompetenser med mig i både socionomutbildning, yrkesliv och vad min utbildning till kristallhealer innehöll - eller i alla fall delar av det... Det blir också en resa i livet, vad som fått mig att välja vad. Häng med - och dela gärna de tankar du har kring att leva alla dina sidor!

Vi börjar i tonårstid, och det börjar med kristallerna. För det är då jag har mina tidigaste minnen av att ta hjälp av kristallerna i ceremoni och kontakt med naturen och inåt, i hjärtat. Jag skapade min egen religion - jag kallade den för Kraft, ritade en symbol bestående av fyra streck som representerade jorden, elden, luften och vattnet. I mitten ett streck som representerade Kraft, ett femte och sammanhållande element. Stenarna jag hade hemma, de renade jag i vatten och månljus.

Jag kan inte minnas att jag hade någon vuxen i mitt liv, som lärde mig att minnas eller hjälpte mig att skapa kontakten med stenarna och det högre. Det kom inifrån en längtan, något intuitivt.

Tonårstid var också en tid då jag fick lära mig om djup sorg.

Egentligen var jag nog fyra år när jag sörjde någon första gången. Farfars hjärta gav upp och han fick gå vidare. Det blev väldigt kraftfullt i mig att sakna honom - men jag var fyra år och kunde inte relatera mer till döden än som förlust.