top of page

Incheckning Jul-edition!

I tider av en av årets största högtider/ritualer/ceremonier på hela året, kan det vara fint att utforska några frågor som hjälper dig att känna in i dina behov och din längtan, på ett enkelt sätt.


Vi kör!


 

~ Speglar din jul hur du lever och vill leva resten av året? ~ Firar du med människor du trivs med? ~ Firar du med människor där du känner dig påfylld efteråt? ~ Har du fått eller skapat dagar som känns rätt just för dig?


 

Vare sig det är att ligga raklång och kolla Netflix, grilla prinskorv i snöstorm eller köra traditionellt julbord med släkt och vänner, med alla möjliga varianter däremellan. 🎄❤🎄❤🎄❤🎄 Högtider kan vara fantastiska och många upplever samtidigt utmaningar i att välja den längtan som är levande nu, snarare än den byggd på förväntan. Om det känns för dig som att du vill skruva lite på det hela utan att behöva rycka upp allt med rötterna, kanske du kan känna in i ~ Vad vill du (kanske) göra mer av nästa år, utifrån din längtan? ~ Vad vill du (kanske) göra mindre av nästa år? ⭐ Kanske går det dessutom att börja göra just det redan imorgon..! 🙏❤ God fortsättning!


Tove EloaFölj gärna Akka Meditation på

Facebook @akkameditation

Instagram @akkameditation


Comments


bottom of page