Ilska - hedra den.

Idag vill jag dela ord om ilska. Att få kontakt med den, känna igenom den och hedra den - älska den, tacka den. Tidigare idag hade jag ett fint samtal med en person, som var öppen för att hyra ut en lokal till mig i andra hand. Även om jag egentligen inte ens letar lokal, valde jag att ringa samtalet, på något sätt var det viktigt. Så fint - ett samtal som blev av tack vare en varmt rekommendation av någon som träffat mig här i de meditationer jag erbjuder, en person som upplevt det hjälpsamt att träffa mig. En av dem, som senaste tiden speglat vad mötet med Akka har bidragit med i deras liv. Någon berättade i veckan, att hon har mig att tacka för att jag räddade hennes liv. Någon berättar att hon fått tillbaka hoppet, igen. Ni vittnar om, att det gör skillnad, att vara nu - och att vara i kärlek. Ni var trettio personer som kom till en meditation för självkärlek, med fokus på Ditt inre. Det visade sig i samtalet att personen som i sin tur äger lokalerna, klart och tydligt i kortversion inte ville ha mig som hyresgäst på grund av - det jag gör i min verksamhet.Åh, vad det väckte viktiga saker i mig. Jag fick kontakt med en känsla av att ha vetat i förväg, att energin var motsträvig i kontakten i tredje led. Jag fick kontakt med känslan av faktiskt börja ifrågasätta om jag skulle börja profilera min verksamhet på ett annat sätt - i klartext dölja det jag i grunden brinner för (will not happen). Jag fick kontakt med en djup kraft av att veta, att den enda vägen fram - är den i sanning om vad som är viktigt i mig.


Att jag går före.