top of page

Ilska - hedra den.

Idag vill jag dela ord om ilska. Att få kontakt med den, känna igenom den och hedra den - älska den, tacka den. Tidigare idag hade jag ett fint samtal med en person, som var öppen för att hyra ut en lokal till mig i andra hand. Även om jag egentligen inte ens letar lokal, valde jag att ringa samtalet, på något sätt var det viktigt. Så fint - ett samtal som blev av tack vare en varmt rekommendation av någon som träffat mig här i de meditationer jag erbjuder, en person som upplevt det hjälpsamt att träffa mig. En av dem, som senaste tiden speglat vad mötet med Akka har bidragit med i deras liv. Någon berättade i veckan, att hon har mig att tacka för att jag räddade hennes liv. Någon berättar att hon fått tillbaka hoppet, igen. Ni vittnar om, att det gör skillnad, att vara nu - och att vara i kärlek. Ni var trettio personer som kom till en meditation för självkärlek, med fokus på Ditt inre. Det visade sig i samtalet att personen som i sin tur äger lokalerna, klart och tydligt i kortversion inte ville ha mig som hyresgäst på grund av - det jag gör i min verksamhet.Åh, vad det väckte viktiga saker i mig. Jag fick kontakt med en känsla av att ha vetat i förväg, att energin var motsträvig i kontakten i tredje led. Jag fick kontakt med känslan av faktiskt börja ifrågasätta om jag skulle börja profilera min verksamhet på ett annat sätt - i klartext dölja det jag i grunden brinner för (will not happen). Jag fick kontakt med en djup kraft av att veta, att den enda vägen fram - är den i sanning om vad som är viktigt i mig.


Att jag går före.


Att jag genom att visa mitt ljus, mina gåvor och den jag Är, banar väg för alla oss - för dig - som vill få leva hela dig på jorden, just nu. När jag kom hem idag, väntade ett par tidningar på mig i brevlådan. Chefstidningen och Akademikern. Jag undrar, var den delen i min verksamhet som man inte ville ha sina lokaler? Haha - nej, såklart inte! Det är ju inte heller de sidor och kompetenser i mig, som jag profilerar mest i sociala medier. Men som finns där, och som är viktiga kompetenser i det arbete jag gör för att hjälpa människor till en god och ännu härligare hälsa. Genom svåra upplevelser i livet, genom kontakt med förhoppning och tillit, genom livets alla delar. Jag älskar att jag idag fick möta motståndet som finns i många människor på jorden, i att möta det vi inte kan förklara. Att jag fick möta insikten om att jag behöver bli tydligare och synas mer - för att skapa skillnad i fler människor. Jag är tacksam för att en människa idag valde att hedra sina gränser enligt sina egna övertygelser, för att jag tack vare det fick ännu mer tydlighet i mig, vad som är Mitt att driva. Mitt att hedra, mitt att leda. Jag är tacksam för att genom meditationer och alla de år av inre arbete som jag givit mig själv, kan skilja på mitt och ditt. Jag är tacksam för att kunna stå kvar i och hedra mina känslor - alla mina känslor - sorgen, ilskan, lusten, livet. Jag är också tacksam för att möta motstånd - att lära mig och leva min väg på jorden - och dela den med dig. Jag är också tacksam för att förstå att jg bidrar till en värld där du inte behöver vara en av dem som far illa i en modern tid, där rubriker om sressdöd inte får oss häpna. Att rubriken om jobbstress och stressdöd, kom just idag, som ett tecken till mig, att fortsätta leva och leda med hjärtat - med allt det innebär, även om det betyder att få möta motstånd. Det skulle betyda mycket för mig om du ville kommentera eller dela det här inlägget på något sätt. Kanske delar du någon jag av erfarenheterna jag vittnat om idag? Kanske har du några ord att säga om vad Akka gjort för dig? Tack! Och du - kom med på Energiretreat Tantric Edition. En helg som gör skillnad, på djupet.

Tove Eloa

Comments


bottom of page