top of page

Genuina möten - en del av läkning

Vet du - det är något helt makalöst med hur djupa och närvarande möten det går att skapa med skärm och mil emellan.


Det har jag reflekterat över många gånger senaste tiden, på förekommen anledning (den som kallas pandemi).


Vill lite lagom icke-ödmjukt också tillskriva mig att vara bra på att skapa NÄRVARO genom distansen!


Det betyder samtidigt att du som kommer till mig i samtal kan mjukt vila i ditt eget hem, din trygga vrå. Låter inte det härligt, eller vad säger du?

Jag möter främst kvinnor som kommer till mig för samtal, cirklar och retreats. Ni finns på Gotland - men allt oftare på olika orter i Sverige.


Det är fantastiskt, och extra glad i hjärtat blir jag när ni rekommenderat mig till era vänner, systrar. Tack för förtroendet! 🙏❤ Få saker betyder så mycket som de ringarna på vattnet.


Senaste tiden har jag också själv lagt märke till att jag djupnat i mina kunskaper, förmågor, kompetenser. Oerhört tacksam för att se skillnaden det gör för er, den ingång vi möts i.


Nu senaste tiden syftar jag särskilt på min påbyggnad inom stress och trauma. Jag har länge intresserat mig för nervsystemet och hur det påverkas av trauma - alltså situationer som du upplever mycket känslomässigt påfrestande för dig.


Hur det i sin tur påverkar våra tankar om oss själva, känslolivet och också våra beteenden gentemot oss själva och andra, inte minst i nära relationer.


Dessutom - hur vi läker den påverkan som dessa upplevelser har givit våra nervsystem! För det är möjligt - och kan göras med väldigt mjuka, trygga tekniker.


Det är jag genuint tacksam för att ha fått lära mig mer om och bygga på, till det jag har som bas sedan tidigare.


Den, att du i grunden är komplett, fantastisk! Att du är en enorm energi och att du har allt du behöver inom dig.


Den, att jag aldrig kommer försöka att förändra dig eller det du känner. Istället kommer vi tillsammans att utforska din inre värld, hur du tänker om din yttre.

Den att utforska, kanske - om du vill, hur tidiga upplevelser i ditt liv, eller sådant som sorg, stress och känslomässigt svåra upplevelser har format ditt varande. Ditt sätt att tänka, känna, agera. Att närma dig hur du kan hitta och skapa sätt att nu, framåt, få läka och leva fri från gamla upplevelsers tyngd.


Där, där bor det så mycket energi och kärleksfull värme till dig själv!


Och visste du, att en viktig del i läkning av nervsystemet, är att med stöd återskapa trygghet och förmåga att gå tillbaka till just den trygga och funktionella, närvarande kärnan i dig.


Det är någonting som jag verkligen önskar möta dig i - individuellt, genom att jag själv står för en trygg ankring för dig att vila i. I cirklar, att öva närhet och genuin närvaro med andra, utöka det trygga och vilsamma i relationen med andra människor.


Spännande resa, att vara människa.

Eller hur?


Jag har nya tider för individuella klienter från 19 mars. Endast online. Maila mig på tove@akkameditation.se för mer info.


Vill du ha nyhetsbrev från mig?

Gå in på www.akkameditation.se och skriv upp dig, så ses vi i din inkorg också!


Ta hand om dig!

Tove Eloa Öberg

Socionom & healer

Comments


bottom of page