top of page

Digitalisering & tantra..?

Man kan kanske undra om det bara är ett sätt att skapa frågetecken kring rubriksättning och klick in på sidan. Man kan också tänka att det är två ord som sammanfattar vad stor del av min vardag handlar om! I min vardag rör jag mig nämligen mycket i sammanhang som kretsar kring förändringsledning, tillitsbaserat ledarskap, digitalisering, kvalitetssäkring och styrkort. Även om jag mitt i de arbetsdagarna stannar upp och hämtar hem mig själv i andetaget, hjärtat och naturen så fort jag kan eller behöver. Jag tror att de allra flesta av oss har liv som består av att vakna, gå upp på morgonen, äta frukost, ha en anställning som vi vistas i stor del av vaken tid, hem och äta middag, kanske något fritidsintresse och familjetid, kanske träning och sömn? Jag tror att det kanske egentligen är rätt få människor som ägnar hela livet åt meditation och yoga i det format att det upptar 24 timmar om dygnet. Om vi inte gör det till en slags inre resa, konstant pågående - en form av inre yoga, sinnets yoga, livsmeditationen och inställningen att allt är andligt. Och: även OM vi gör det till en konstant pågående resa, vikten av att faktiskt stanna upp och hedra stillheten som bor i meditationen (eller den rörliga och ibland stilla yogan, för dig som vill såklart) och ceremoni liksom cirklar där du får vara del av gemenskap. Det är något så oerhört kraftfullt i detta att jag undrar ibland, hur vi kunnat tappa det i vårt samhälle, genom många år. Nu är tid att hedra dig och din resa på jorden - i ditt inre, i din kropp och hela ditt liv. Med alla de kontraster det må innebära.


På den här filmen talar jag lite om just det - och varför jag tycker det är viktigt att ha en tillvaro där meditationen och tantran (så som jag arbetar med det tantriska) är viktiga delar för att ha en hälsa och ett riktigt gott liv!

Jag tror också att vi genom att komma i kontakt med vår kraftfulla inre kärna, leder oss själva och även möter andra inifrån en plats av kärlek. Det är viktigt, om något. Titta gärna på filmen och kommentera och dela gärna, om du fann värde i något här! Jag önskar dig också att följa med på Energiretreat Tantric Edition 15-17 november på Mavens Kustnära Stugor. Dessutom - så tycker jag verkligen att du ska fundera på den ettåriga energicirkeln jag startar, första gången någonsin, den 14 december. Vi ses en hel lördag, var sjätte vecka. Riktar fokus på meditation och healing, närvaro och kärlek - ceremoni och healing. Helt kravlösa inslag av kreativitet finns med i cirkeln - du deltar också med dina helt egna förmågor i att skapa energin. Mellan våra träffar i mitt meditationsrum och i naturen, kommer vi också dela en sluten cirkel online där vi delar resan kring de hemuppgifter du får att göra, under året. Läs mer på www.akkameditation.se och minns, att priset alltid går att skapa en plan för - jag vill gärna att vi skapar förutsättning för dig att delta, och att priset aldrig får vara ett hinder. Varma hälsningar, Tove Eloa

Commenti


bottom of page