top of page

Att våga stanna upp för att expandera

Det är dags för mig att stänga cirklarna i det vackra rummet i Stora Salen på Orionskolan. I rummet där vi fått ha eldens transformerande kraft brinnande i eldstaden, rummet där jag höll min absolut första cirkel och har byggt upp alla möten med er - i cirklar och tidvis också enskilt. Kanske har du redan hängt med på det, att jag fattat det beslutet.

Ett beslut som vuxit fram, från att ha fört med sig starka tvivel - kan jag verkligen släppa en så vacker lokal? Rädslor: vad händer då? Kan jag verkligen ha verksamhet hemma? Får vi plats? Blir det för privat? Vad ska hända?

Till att ÄLSKA beslutet.

I början var det lätt att vara i Stora Salen. Jag packade alla mattor och kuddar, bar med stenar och ljus, grönska och ved. Öppnade rummet och energin för kvällarna, guidade och avslutade i lugn och ro. Varannan vecka hela första året, i princip. Sedan behövde jag glesa ur, för att hedra min egen energi parallellt med att jag gick in i nytt uppdrag som chef, i min anställning. Parallellt började det kännas lite svårare att få tag i lokalen de tider jag önskade, ibland och allt oftare var det dubbelbokat. Plötsligt var det inte längre lika lätt. Energin när jag kom in i rummet upplevde jag också förändrad - att jag fick arbeta en hel del på energiplan innan det kändes rent och varmt att öppna dörrarna.

Och jag tror på att det ska få vara lätt.

När motstånd dyker upp gång på gång, kan det ofta vara en signal på att vi behöver lyssna och agera annorlunda utifrån informationen.

Följa hjärtat.

Även om det betyder, att gå igenom alla farhågor beskrivna ovan.Så, därför blir den 3 december min sista regelbundna kväll i lokalen. Sedan håller jag som bas cirklar hemma i mitt eget meditationsrum, liksom i naturen. Det är att skala ner, för att expandera. Istället för en yttre eld och vacker sal, gå in i ditt inre vackra rum och i kontakt med den eld av liv och transformation som alltid brinner i dig. Och jag älskar verkligen rummet jag har öppnat för meditation hemma. Det känns rent, varmt, tryggt. Det är också personligt och sant - jag ser att du är välkommen in i en värld som är hel och äkta. Varmt välkommen, du med.

Jag önskar också SÅ dela kvällen med dig, du som delat de två åren i cirkeln på Akka Meditation i det rummet. Men verkligen också till dig som är ny in i cirkeln och i meditationen, energiernas värld. Ceremoni, guidad meditation, energiarbete och sharing. Alla kan vara med, allt är välkommet. Redan nu: vad finns inom dig just nu, att tacka för? Vad finns inom dig, som du önskar lämna och överlåta till det högre och till elden att ta hand om? Boka din medverkan via www.akkameditation.se 250 SEK inklusive fika. ❤

Hoppas vi ses i cirkeln!

Varm kram

Tove Eloa

Comments


bottom of page