Att leva meditation.

~ Kanske har du läst det här inlägget via Popcornpodden.se? Eller rentav lyssnat på poddavsnittet med samma namn?


Om inte - håll till godo!


För, tänk vad mycket spännande det finns att lära, leva och uppleva här på jorden!


Häromdagen insåg jag – att nämen vänta! Det här är ju verkligen min podd – liksom Akka är min firma - och min lekplats, här får jag ju skapa precis det jag vill.


Idag tar jag mig därför med glädje friheten att hålla lite låda på egen hand i Popcornpoddens tjugoförsta avsnitt. Du kan lyssna direkt via hemsidan här. Du hittar också avsnittet på Spotify och på poddtoppen.se eller där du helst lyssnar på podd!


Att få skapa ifrån vecka till vecka, inifrån mig – och i mötet med dig som lyssnar! Hur kunde något som började som ett skämt, bli något av det roligaste jag gjort och fått dela tillsammans med andra människor? Verkligen ett tack, till dig som lyssnar och hör av dig med dina reflektioner och nyfikenhet på det som händer i dig. Det betyder mycket att få dela resan!

Många människor jag möter bär en längtan efter meditation och även nyfikenhet på det där ordet ”energi”. Jag tror att många människor verkligen längtar efter att vara där, i stunden – inte fly den eller distrahera sig på olika sätt. För egen del har den här senaste veckan varit en enda lång, levande meditation. Så sent som förra fredagen åkte jag till en vacker plats på norra Gotland, för att leda en energiretreat för – och tillsammans med – nio kvinnor i cirkeln. En hel helg av att leda meditationer, energiarbete, naturkontakt, ceremoni och kreativitet! Två dygn av att djupdyka in i stillhet och energirörelse – svårt att ens förklara i ord.


Och kan vi det – kan vi förklara den stämningen för någon som inte u