2019 - tack för allt.

Årets sista dag - och jag vill ge dig några alldeles extra genuina rader, att avsluta vårt Akka-år med, tillsammans. Jag gör det för att visa, att vi alla har våra resor - så även vi, som guidar andra in i ljuset och in i kärleken. Även vi, även jag, som absolut har min bas och starka tro, tillit, till att allt i grunden är väl. Även jag har drama, minst sagt.

Varför jag väljer att dela något så personligt, på min företagssida? Enkelt: det är sant. Jag har gått igenom sådant som många kämpar med och som många runt mig, tror att just jag inte kämpar med. Just därför gör det skillnad om jag delar med mig.

Kära 2019! Tack för att du började få mig på fötter efter ett tungt 2018 där jag på flera sätt nådde botten. Tack för att jag 2019 har fått förstå att jag kan simma på djupa vatten, lika mycket som jag kan sätta ner fötterna och vila mot en mjuk och trygg botten när jag inte orkar kämpa mer.

2019, tack för att du har gjort mig mer ödmjuk och i kontakt med alla mina sidor. härliga och ohärligt ärligt mänskliga. Tack för att jag fått lida mig igenom ångest för att hitta in i att ge upp - modet som går före, att be om hjälp. Modet att leva i självkärlek, sårbarhet och självomsorg först av allt.

Tack för allt mod och för att jag föddes till jorden med tillit inom mig, och tilltro till en kraft större än min egen.

Tack.

Det här året har alltså på många sätt varit magiskt och lika ljust som ljuset är, alltid. I grunden har jag gång på gång landat där - men gudarna ska veta, att jag också verkligen fått uppleva annat. Liksom så många gånger förut i mitt liv, att jag inte ens riktigt såg det som något märkligt. Men ibland kommer vi till en punkt, där det räcker. Där det får vara nog - kampen, smärtan.

I slutet av 2018 var en sådan tid för mig, jag hade allt jag behövde och var ändå inte lycklig. Tvärtom, for jag illa av olika beteenden och mönster jag ägnat mig åt i fler