Änglar & kristaller.

Det som är känt för oss, det som känns som hemma - kan vi tro att andra känner till lika mycket, som vi själva gör.


För mig är det så med kristallerna och energierna inom, kontakten med änglarna och kopplingen till naturen - att det är så hemma, att jag glömmer bort att det finns många som längtar in i mer av det - och inte känner till någon som arbetar med det.


För dig som är nyfiken på stenarna, kristallerna, änglarna, naturen och energin du har i överflöd inom dig - så är det här ett inlägg särskilt till Dig. Det är ett inlägg där jag hoppas du får svar på några undringar men framför allt ännu mer en längtan och nyfikenhet, på din inre värld! Men ha tålamod - det är stora teman, som rör hela livet - återkom och följ med här på resan, för fortsatt sammanhang och lärande.


Sedan tidig tonårstid har jag känt mig nära naturen, haft en känsla för att vilja vara nära kristaller och stenar, och leva i kontakt med månen och hennes faser. Tidigt skapade jag en egen religion - jag kallade den för kraft. Den bestod av elementen jord, eld, vatten och luft - liksom det femte elementet, kraft.


På den tiden hade jag ingen vuxen som hjälpte mig att spegla vad det var, att leva i kontakt med alltet på det sättet. Jag fick skapa mitt eget.

Sedan kom det ett antal år, där jag valde bort - glömde, kanske både för att jag inte vågade, inte hade tillräckligt många i min närhet som delade resan, och för att jag började tvivla? Jag vet inte - men här är jag nu.


Över 20 år senare har jag ju nu ett liv där jag lever i kontakt med min andlighet dagligen, med stenar och änglar, natur och mening - energier. Jag möter ofta människor som längtar in i sig själva och att fördjupa kontakten med just de här delarna. Men jag möter också många som tvivlar - och som också kan raljera mycket kring precis allt, ovanstående.


Var och en är fri att tro på sitt. Var och en får hitta sin väg.

Det är viktigt att minnas - att ingen måste tro på kristallernas kraft, eller änglarna. Var och en har sin resa på jorden, sin själs väg genom att hitta hem och in - så ser jag det. Andra väljer att inte tro på något, och det är lika fritt det.