top of page

fre 18 sep.

|

Maven kustnära stugor

~ Väntelista ~ Energiretreat Naturkontakt

~ Väntelista öppen ~ Då denna retreat nu är fullbokad, har jag öppnat en väntelista i händelse av sena sjukdomsåterbud. Hör gärna av dig!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
~ Väntelista ~ Energiretreat Naturkontakt
~ Väntelista ~ Energiretreat Naturkontakt

Tid och plats

18 sep. 2020 16:00 – 20 sep. 2020 13:30

Maven kustnära stugor, HANGVAR FLENVIKE 903C, 624 54 Kappelshamn, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Varmt välkommen till en helgretreat/kurs i meditation, energiarbete och fördjupad naturkontakt. Tillsammans är de delar som bidrar till ett gott liv med djup mening och en vila i det som är - oavsett vad som pågår i det yttre.   Kanske har du ett intensivt liv du lever - och behöver vila ifrån vardagen en stund?

Nytt datum är satt till 18-20 september (ordinarie planering var april 2020 men utifrån rådande rekommendationer utifrån Covid-19 har vi valt att flytta fram retreaten).

Här är en helg för dig att hitta andra sätt att leva med kärlek, i din vardag, bortom stress och yttre pålagringar - att hitta in i en kärna där du har allt du behöver, inom dig. Naturen är en plats där våra sinnen får vila - där vi i grunden har hemmahörighet och där våra nervsystem får vila, själen får näring.   Det är en helg för dig som har en nyfikenhet på din inre värld, ditt inre universum. Kanske har du provat att meditera, och resa med själen genom guidning - eller så är det ett nytt rum för dig?

Oavsett - så är du varmt välkommen. Det är en helg för dig att med värme få möta dig själv, utveckla kontakten eller återupptäcka ditt inre och vilan - men också kraften - som bor i kontakten med naturen.

Vi möts på magiska Mavens kustnära stugor i Kappelshamn på norra Gotland. En plats som i sig skapar en energi för oss att andas in, med sin härliga utformning och det sköna värdskap som vi får ta del av - tillsammans med härlig, vegetarisk mat av helt egen kock, Anne!

Du guidas genom meditationer, energiarbete och naturkontakt. Samtlig meditation guidas med intuition - det betyder att du som deltagare kommer vara med och bidra, med att just Du deltar, tack vare din energi och dina behov just i stunden.

Meditationer och energiarbete/healing leds av Tove Eloa Öberg som driver Akka Meditation i Visby. Tove är socionom och kristallhealer. Parallellt med Akka Meditation arbetar även som verksamhetsledare i hälsofrämjande verksamhet. Grunden i alla hennes meditationer är kärlek, frihet och frid, och inspiration kommer ifrån kundaliniyoga, tantrisk filosofi och shamansk tradition, liksom änglarnas kraft.

- - - - -

 

Vi inleder helgen klockan 16.00 på fredagen och avslutar klockan 13.30 på söndagen. Helgen kommer bland annat att innehålla:

- Guidade och tysta meditationer. Sittande och liggande. Inomhus och utomhus, i kontakt med naturen och dess alla element. Ta med kläder för att tillbringa tid utomhus, samt sitt-/liggunderlag.

- Själsresor och healing med kristallerna som hjälpare.

- Skrivande meditation och naturkreativitet utan prestation.

- Eldceremoni i naturen

- Exklusivt boende och härlig vegetarisk mat på vackra Mavens kustnära stugor - med helt egen kock!

- Härlig, vegetarisk frukost, lunch och middag av helt egen kock!

- Snacks, kaffe, frukt och nötter mellan guidningarna.

- Delat boende, möjlighet till enkelrum för den som önskar. Lakan och handdukar samt städning ingår.  

- Närhet till havet, naturen, energi och återhämtning! 

- Badtunna och bastu

- Tid för helt egen återhämtning, vila och samtal - eller löpning/yoga på egen hand, om du önskar? Här finns tid för det du behöver.   

Pris för hela helgen, inklusive meditationer och guidningar, helpension med boende, mat, badtunna, bastu och närhet till natur - allt du behöver för en härlig helg: 

Boende i delat rum: 3800 kronor

Eget rum: 4800 kronor

Privat stuga: 6500 kronor  (max tre platser)

Alla priser inkluderar 25% moms. Betalning: sker via Swish eller BG-nummer, mer info i samband med anmälan.    

Vid avbokning tidigare än 14 dagar före retreat, återbetalas allt överstigande bokningsavgift på 1000 kronor. Vid avbokning senare än två veckor innan retreat återbetalas ingen del av kursavgiften. Anmälan är bindande men du kan lämna din plats vidare till en syster om du skulle få förhinder.    

En helg där du får vara i det du behöver. Att vara den du är, utan att prestera, utan att skapa en roll du kanske önskar kliva ur. Du kommer precis som du är, deltar precis som du önskar.    

Vad önskar du?  

I samband med din anmälan får du gärna berätta några rader om dig själv. Skriv några rader i mail och bifoga din anmälan!   Vill du veta mer? Hör av dig direkt till tove@akkameditation.se för information och tip om olika sätt att resa till Gotland från andra orter! 

Varmt välkommen!

Tove Eloa 0739-136 331

tove@akkameditation.se

Biljetter

 • Boende i delat rum: 3800 kr

  Här bor du i delat rum, ange namn på eventuell vän du vill dela rummet med. Max två personer per rum.

  3 800,00 kr
  Slutsåld
 • Privat rum: 4800 kr

  Eget rum i delad stuga - vackert inredda, nära naturen - allt du behöver!

  4 800,00 kr
  Slutsåld
 • Privat stuga 6500 kr

  Privat stuga - helt eget boende för dig att vila i under helgen.

  6 500,00 kr
  Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page