top of page

lör 29 okt.

|

Akebäck, Gotland

Energicirkel - Fira Hedra Önska in

Genom meditation, ceremoni & sharing bjuder vi in att hedra det som varit i livet fram tills nu. Vi firar det som känns härligt att minnas och uppleva. vi önskar in och uttrycker vår längtan, vision, intention!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Energicirkel - Fira Hedra Önska in
Energicirkel - Fira Hedra Önska in

Tid och plats

29 okt. 2022 10:00 – 13:00

Akebäck, Gotland, Akebäck Smiss 134, Gotland

Om evenemanget

Varmt välkommen till en nära halvdag med Akka Meditation - på Gotland, den 29 oktober klockan 10.00-13.00.

Den här förmiddagen går vi in i ett nära, hållet rum och med hjälp av meditation, ceremoni & sharing bjuder vi in att hedra det som varit i livet fram tills nu. Vi firar det som känns härligt att minnas och uppleva. vi önskar in och uttrycker vår längtan, vision, intention.

Jag vill varmt välkomna dig att utforska just de här nyanserna och att dela cirkeln fysiskt igen, efter en tids uppehåll. Dessutom - så skulle jag så gärna fira med dig, att Akka Meditation nyligen fyllt hela 5 år sedan starten!

Energicirkeln ger dig ett rum att

 • utforska den kravlösa, mjuka närvaron med dig själv,  skapandekraft och lust. 
 • närhet till dig själv, energi och kropp i mjuka och enkla övningar individuellt och på trygga sätt i cirkeln - med eller utan beröring.
 • dyka in i det just Du vill fira, hedra - och önska in mer av i ditt liv, framåt. 

Även om vi bjuder in firande och hedrande, går det så fint att komma med utan att riktigt veta vad det är du vill fira just nu. Känns det dolt för dig, vad du vill önska in mer av? Välkommen oavsett hur lätt eller svårt det känns att möta de här frågorna - lita på att rummet och sammanhanget ger energi till det som vill väckas, bli levande, få mer energi inom dig.

Vi växlar mellan guidade övningar både individuellt och i grupp, sharing och ceremoni. Vi vistas mest inomhus men en del av cirkeln sker utomhus, därför bra med kläder efter väder.

Du behöver inga förkunskaper för att delta i cirkeln - varmt välkommen som den du är!

Cirkeln kostar 650 kronor per deltagare (inkl. moms).  I detta ingår samtliga guidningar, firandefika och (alkoholfria) bubblor - och en present från mig, i form av en kristall som jag valt ut just för den här dagen.

Om din ekonomi just nu inte möjliggör deltagande men du vill delta och fira med mig - snälla hör av dig.

Om din ekonomi just nu möjliggör att betala mer än 650 kronor och därigenom bidra till att någon annan kan följa med - boka gärna en "pay-it-forward"-biljett. 

Bokning senast den 27 oktober. Anmälan är bindande. Vid eventuell avbokning pga. sjukdom, återbetalas allt överstigande 350 kronor.

Varmt välkommen!

Tove Eloa

Tove Eloa Öberg är socionom och eldprästinna med spets inom sorg och trauma, hon leder cirklar, ceremoni och samtalsterapier samt erbjuder ledarutveckling för företag.

Biljetter

 • Flow - kortbetalning

  Från 650,00 kr till 1 300,00 kr
  Försäljning avslutad
  • 650,00 kr
  • 1 300,00 kr

  Totalt

  0,00 kr

  Dela detta evenemang

  bottom of page