top of page

mån 04 maj

|

Online! I din mobil.

Daily Rituals - 4 veckor för självkärlek

~ Online Daily Rituals ~ är ett program på fyra veckor, för dig som vill djupna i relationen med dig själv, din andlighet och din kropp.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Daily Rituals - 4 veckor för självkärlek
Daily Rituals - 4 veckor för självkärlek

Tid och plats

04 maj 2020 00:01 GMT+2 – 31 maj 2020 16:00 GMT+2

Online! I din mobil.

Om evenemanget

 ~ Online Daily Rituals ~ är ett program på fyra veckor, för dig som vill djupna i relationen med dig själv, din andlighet och din kropp.

Det är en praktik du gör på helt egen hand - och frivilligt hör av dig till mig för spegling/stöd under resans gång. Varje morgon i fyra veckor kommer en inbjudan till en meditation eller övning att göra i ditt hem, direkt på mailen.

Det du behöver ha med dig in i Daily Practice är ett öppet sinne, gärna en skrivbok och penna - och om du vill, 15-20 minuter om dagen (valfritt!).

Måndagsmeditationen - en guidad meditation på ljudfil (MP3), nytt tema varje vecka. Du behåller alla ljudfiler efter kursens slut. Ljudfilerna är mellan 10-15 minuter långa och kan med fördel lyssnas på upprepat.

Tisdagstanken - där vi utforskar olika teman och 'sanningar' vi kan bära med oss genom livet, som både kan begränsa och öppna upp för mer av vår inre kraft. Andlighet är inte bara något som händer på mattan eller kudden - här utforskar vi ljuset och mörkret i ett tryggt rum, genom skrivandet.

Onsdagsoraklet - är en övning i intuition och att lyssna in din väg, för stunden. Det är att öppna upp för att ha tillit till din impulser och till din lekfullhet.

Torsdagstacksamheten - bygger på det faktum att det vi tackar för får oss att expandera i energi och också läker det som vi har sår, relaterat till. Olika tacksamhetsteman varje vecka.

Fredagsfeelingen - bjuder ni till att utforska stillhet, rörelse, beröring, sång - allting helt utifrån din egen önskan och ditt behov. Du får förslag på ritualer att göra för dig själv, liksom rekommendationer till playlists på Spotify.

Lördagslängtan - även här en inbjudan att lyssna på hjärtats längtan - för dagen eller i ett längre perspektiv. Du inbjuds att göra en övning/ritual när det passar dig under dagen.

Söndagsstenen - bjuder på en ny sten/kristall varje vecka. Här utforskar du på egen hand healingenergin i de olika stenarna, på energiplan - och kan välja om du vill läsa den tanke jag själv har kring stenen.

Anmälan sker via www.akkameditation.se eller direkt till tove@akkameditation.se

Din investering: introduktionspris för kursen är 450 kronor (planerat pris 1200 kronor för fyra veckor).

Kursen är skapad av mig, Tove Eloa Öberg på Akka Meditation. Jag är utbildad socionom med lång erfarenhet av att arbeta med psykisk hälsa, sorgebearbetning och människor i utmanande livssituationer, samt inriktning på existentiell hälsa. Därutöver har jag utbildning till kristallhealer och skapar allt i Akka Meditation utifrån intuition. 

Dela detta evenemang

bottom of page