top of page

Vanliga frågor ~ FAQ

Nedan hittar du några vanliga frågor - hör gärna av dig om du inte hittar det du söker efter!

 • Vart tar du emot för samtal och meditationer?
  Enskilda kontakter tar jag emot hemma i mitt meditations- och samtalsrum i södra Visby.
  Alternativt så möts vi via Zoom. Du väljer själv hur du önskar ha det - du får adress eller videolänk vid bokning.
   

 • Hur hanterar du restriktionerna kring Covid-19?
  Jag möts gärna online och enbart fysiskt om vi båda är friska. Du har tillgång till handtvätt och handsprit, likaså finns tillgång till visir/munskydd beroende på hur god distans vi kan hålla. Vill du, kan vi även ses utomhus. Cirklar och retreats sker med stor hänsyn till fysisk distans, i den mån vi gör dem fysiskt alls.
   

 • Vilken utbildning har du?
  Dels är jag socionom med fokuskurser inom socialpedagogik, funktionsnedsättningar, utsatta och utagerande män samt kriminalitet. Utöver det har jag med mig utbildningar inom motiverande samtal, samtal med barn, svåra samtal, första hjälpen till psykisk hälsa, förändringsledning och projektledning, coachande ledarskap, stress och trauma. Jag är också kristallhealer enligt Dauris tradition - en kurs som inte riktigt går att beskriva kort här, men som ligger till grund för allt mitt arbete och inre hållbarhet.
   

 • Vilka är det som brukar gå till dig?
  Till enskilda samtal och meditationer kommer både män och kvinnor. Till cirklar och retreats kommer oftast kvinnor. Gemensamt är (tycker jag) att de/ni som kommer till mig är genuint härliga personer (såklart), ofta har ni med er en hel del utbildning av det akademiska slaget. Ni kanske driver företag eller har anställning där ni är bra på vad ni gör. Livet kan ha hänt - med något utmanande. Eller, så längtar du in i mer av dig och din kontakt med något högre, att sänka volymen på stressen eller att skapa mer kontakt med glädje. 

   

 • Vad för typ av teman handlar det om i samtal med dig?
  Det väljer du - jag är här för att lyssna, i första hand. Om jag bedömer att jag inte har tillräcklig kompetens inom det du berättar/frågar om inför vårt möte, hänvisar jag dig gärna vidare - det är viktigt.

  Vanliga och återkommande teman i möten här är:

  - att utveckla relationen med sig själv och med andra
  - en längtan efter att dela systerskap och kraften i cirklarna
  - att öva gränssättning och därigenom mer rum för dig själv,
  - att hantera stress, oro och ångest
  - bearbeta tidigare erfarenheter av utmanande händelser i livet
  - en önskan om mer kroppsnärvaro och kroppskontakt


 

 • Hur går en kristallhealing till? Vad syftar det till?
  En kristallhealing är något som jag erbjuder dig som har en öppenhet för att utforska andra dimensioner än de vi ser med blotta ögat. I en kristallhealing så som jag ger den, får du i början av sessionen välja en eller ett par stenar, som du får en känsla för. Därefter får du lägga dig och guidas ner i djup vila, varpå jag guidar dig i en meditation. Beroende på situation, väljer jag olika stenar och placerar på din kropp eller runtom den. 

  Under tiden som jag guidar dig, ställer jag ibland frågor om din upplevelse och du berättar det du önskar. Det ger en avslappning och en djupgående process som går förbi bara tanken och det logiska tänkandet.

  Behandlingarna ger både djup vila och möjlighet att bearbeta tidigare erfarenheter på ett mjukt och tryggt sätt.  Nej, det här finns det inte evidens för - men jag vet ingen som har gått härifrån utan en kraftfull upplevelse, som hänger med länge, länge.

Maila mig gärna med fler frågor!

bottom of page