top of page

lör 21 jan.

|

Zoom

Vision & intention 2023 (heldagsworkshop online)

Tänk dig en heldag med fokus på att synliggöra och förstärka din vision och intention för 2023 - med själen som kompass!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Vision & intention 2023 (heldagsworkshop online)
Vision & intention 2023 (heldagsworkshop online)

Tid och plats

21 jan. 2023 10:00 – 16:00

Zoom

Om evenemanget

Tänk dig en heldag med fokus på att synliggöra och förstärka din vision och intention för 2023 - med själen som kompass!

Den här dagen riktar sig till dig som vill skapa livet inifrån. Genom att ge dig själv tid till en strukturerad heldag med fokus på olika livsområden, möjliggöra just tid till reflektion och en inre incheckning inför det år som följer.

Du guidas genom ett material som du arbetar med under dagen, både på egen hand och tillsammans i gruppen. Du kan därför komma ensam men det går också att komma tillsammans med en vän eller partner för att förstärka er gemensamma, relationella process.

Vad vill du rikta mer fokus på för att leva närmare det liv du önskar?

Vad ger dig energi? Vad kostar dig energi?

Vad vill du innerst inne leva mer av, om du hade allt du behövde för att skapa det?

Praktisk information:

Innan workshopen får du ta del av ett digitalt material att ladda ner och skriva ut (eller ha som stöd digitalt inför att vi ses).

Workshopen sker via Zoom, länk kommer dagen före evenemanget. Du är välkommen in i rummet från ca. 0950. Vi börjar klockan 10.00 med en genomgång av dagens upplägg och en meditation, liksom incheckning. Därefter arbetar du både individuellt och med stöd av gruppen med din egen vision och intention, som konkretiseras i en årsplan.

Under dagen tar vi pauser för fika och även för lunch. Förbered gärna innan, så att du kan fylla på med det som ger dig energi under dagen! Vi avslutar klockan 16.00.

Onlinepris:

1375 kronor. Återbetalas ej vid förhinder, men du kan lämna din plats vidare till någon vid behov.

Om mig som leder:

Mitt namn är Tove Eloa Öberg. Jag är socionom med flera års erfarenhet av arbete med psykisk hälsa och hälsofrämjande förändringsprocesser, projektledning och utvecklingsarbete, både individuellt, i grupper och organisatoriskt. Jag är också eldprästinna och kristallhealer.

Jag tror på att energi & akademi får plats sida vid sida, med oss i cirkeln.

Du är varmt välkommen!

Tove Eloa Öberg

tove@akkameditation.se

Biljetter

  • Flow

    Heldagsworkshop och digitalt material att behålla

    1 375,00 kr
    Skatt: moms inkluderad
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page