top of page

tis 10 maj

|

Gustavsvik, Visby

Visby: kallbad & energicirkel med Akka

En helkväll mitt i veckan! Kallbad med kroppsnärvaro följt av en energicirkel med sharing nära havet - kom och ankra in i dig och gemenskapen.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Visby: kallbad & energicirkel med Akka
Visby: kallbad & energicirkel med Akka

Tid och plats

10 maj 2022 18:00 – 11 maj 2022 20:00

Gustavsvik, Visby, 621 41 Visby, Sverige

Om evenemanget

Vill du dela en kväll med kallbad och energicirkel tillsammans med andra som önskar utforska närvaro i kroppen, själen och i relaterande med andra?

Du behöver inte ha några förkunskaper kring varken kallbad, meditation eller sharing/cirklar. Du är välkommen att komma med som du är - du deltar på det du vill utifrån din känsla i stunden.

Vi möts vid Gustavsvik och klockan 18 börjar vi med att samla oss i en kort sittning för att landa in i kvällen. Därefter får du om du vill kallbada så som du brukar/vet fungerar för dig, alternativt få guidning på hur du kan möta vattnet.

Efteråt delar vi en stund i cirkeln och dricker te tillsammans. Ta gärna med dig en extra filt och något varm att sitta på!

Om vädret tillåter gör vi upp en eld - men av respekt till brandrekommendationer vågar jag inte lova innan kvällen hur det blir med eldande.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Praktisk information:

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

🌿 Vi börjar kl 18.00.  Kom gärna till platsen en liten stund innan och passa på att landa ner fötterna i sanden.

🌿 Ta med badkläder om du vill, eller bada naken om du föredrar det. Ta med en handduk att torka dig på och kanske en att stå på om du önskar det.

🌿 Jag bjuder på te, önskar du något annat är du välkommen att ta med detta.

Pris: 375 kr per person. Anmälan sker via akkameditation.se och betalning sker genom säker betalning via kontokort. Vänligen läs köpvillkor i samband med din betalning.

För dig som just nu har begränsad ekonomi, finns möjlighet till reducerat pris. Kontakta mig personligen för mer information.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Om mig som leder:

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Mitt namn är Tove Eloa Öberg, jag driver och lever med Akka Meditation sedan 2017 på deltid och sedan sommaren 2021 även med Energiakademin med fokus på företagstjänster för inre hållbarhet. Popcornpodden är sedan över två års tid en meningsfull mötesplats för mig, och för fina lyssnare.

Jag är socionom med flera års erfarenhet av arbete med psykisk hälsa/ohälsa/sjukdom liksom hälsofrämjande verksamhet, förändringsprocesser och utvecklingsarbete, både individuellt, i grupper och organisatoriskt. Jag är också eldprästinna och kristallhealer.

Jag tror på att energi & akademi får plats sida vid sida, med oss i cirkeln.

Du är varmt välkommen!

Tove Eloa Öberg 

0739-136 331

tove@akkameditation.se

www.akkameditation.se

www.energiakademin.se

www.popcornpodden.se

Det här evenemanget har en grupp. Du är välkommen att gå med i gruppen när du anmäler dig till evenemanget.

Biljetter

  • Flow

    375,00 kr
    Skatt: moms inkluderad
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page