top of page

sön 26 feb.

|

Online: Google Meet (länk efter anmälan)

Skrivande meditation för läkning (onlineworkshop)

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Skrivande meditation för läkning (onlineworkshop)
Skrivande meditation för läkning (onlineworkshop)

Tid och plats

26 feb. 2023 09:00 – 27 feb. 2023 10:30

Online: Google Meet (länk efter anmälan)

Om evenemanget

I den här workshopen bjuds du in att prova olika tekniker för att använda skrivande som väg till närvaro, liksom för att reflektera kring och möjliggöra läkning av tidigare livserfarenheter.

Att skriva - utan att någon annan behöver ta del av det vi formulerar - gör att vi dels avsätter tid till reflektion, dels att vi ger oss själva tillfälle att ännu mer lära känna vår inre känslovärld.  Dessutom, så flyttar vi orden till en plats "utanför" oss själva och får därigenom se våra uttryck även ur annat perspektiv, utifrån.

Skrivande av det här slaget upplevs för många också som en djupt terapeutisk process som möjliggör integrering av tidigare livserfarenheter.

Syftet är inte prestation - tvärtom, att helt enkelt med nyfikenhet betrakta dina tankar och känslor!

Alla välkomna!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 

Ord från tidigare deltagare:

"En så djup upplevelse att känna vilka minnen som väcktes av övningen, och känslan av att skriva och känna hur något släppte inom mig."

"Jag rekommenderar dig som är intresserad av att skriva, satsar på sitt välbefinnande, blickar in och framåt, och som är intresserade av personlig utveckling att delta."

"Tack för en så fin stund, jag känner mig ännu berörd av vad som hände i mig och hur oväntat det var, att övningen med skrivande kunde ge mig så mycket."

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 

Du delar inte ditt skrivna ord, men precis som vid alla sammankomster med Akka Meditation, kommer dagen ha inslag av (frivillig) delning. Det är ett varmt och tryggt sätt att skapa sammanhang och växande.

Inga förkunskaper behövs. Du kan med fördel delta i workshopen liksom andra meditationer, återkommande. Varje gång är unik, utifrån vart du befinner dig och vilka vi är som möts.

Vi ses kl 09.00-10.30 online via Google Meets. Länk kommer efter bokning. Du behöver inte ha en Gmail-adress för att delta.

Förbered din plats med video och ljud (jag önskar att du har videon på, för gruppens trygghet). Klä dig i bekväma kläder, ta med papper och penna.

Investering: 350 kronor per person.

Anmälan är bindande. 

Info om mig:

Jag som leder dagen heter Tove Eloa Öberg. Jag är socionom med påbyggnad inom stress och trauma samt är instruktör i Första hjälpen till psykisk hälsa. Jag arbetar också med ritual och ceremoni, kreativitet, naturkontakt och samvaro som väg till läkning och närvaro. Sedan ungefär fem års tid driver jag Akka Meditation - Energiakademin, online och i Visby. Utöver det har jag drygt 10 års erfarenhet av socialt arbete, framför allt inom socialtjänst men också inom hälso- och sjukvård, både med enskilda stödsamtal, gruppverksamheter samt som chef med uppdrag inom hälsofrämjande verksamhetsutveckling.

Jag lever och arbetar utifrån idén om att varje människa har en önskan om att leva glädje och meningsfullhet. Att skapa stunder och förhållningssätt till medvetenhet kring sina tankar och känslor, ser jag som en av nycklarna dit.

Du är varmt välkommen!

Tove Eloa Öberg

www.akkameditation.se

toveeloa.se

Biljetter

  • Onlineworkshop

    350,00 kr
    Skatt: moms inkluderad
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page