top of page

fre 12 nov.

|

Zoom

Onlineworkshop: Meditation & reflektion för helhetsutveckling

Välkommen till 90 min online för att utforska hur meditation och reflektion kan bidra till både ökad hälsa och utveckling, privat och professionellt.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Onlineworkshop: Meditation & reflektion för helhetsutveckling
Onlineworkshop: Meditation & reflektion för helhetsutveckling

Tid och plats

12 nov. 2021 13:00 – 14:30

Zoom

Gäster

Om evenemanget

Kan meditation och avsatt tid för reflektion bidra till ökat välbefinnande och hållbarhet i som både människa och medarbetare, chef och ledare - samtidigt som det bidrar till ökad kvalitet och effektivitet i verksamheter?

Svaret på frågan är i korthet: ja!

Workshopen Meditation & reflektion riktar sig till dig som vill integrera din personliga och professionella utveckling, istället för att skilja på de rummen i det privata respektive yrkesmässiga.

Jag som bjuder in dig heter Tove Eloa Öberg, jag är socionom och har under flera år både arbetat som chef och verksamhetsutvecklare parallellt med att driva eget företag inom meditation och personlig utveckling. Jag arbetar med basen i den existentiella hälsan som forskningsfält och med metoder som bygger på närvaro både i sinne och kropp, liksom i det värdefulla att dela erfarenheter med andra människor.

Denna workshop är öppen för alla intresserade. Du kan delta vare sig du har egen erfarenhet av meditation och personlig utveckling tidigare, eller om du känner dig ny i utforskandet.

Du som deltar får med dig en MP3-ljudfil med nio reflektionsfrågor som du kan använda varje vecka, som avslutning av din arbetsvecka.

Om du önskar erbjuda denna workshop i just din verksamhet, kontakta mig för att diskutera ett upplägg utifrån era behov. Jag erbjuder också individuella samtalskontakter för hållbart och rikt inre ledarskap liksom onlinecirklar, dags- och helgretreats samt onlineprogram för chefer och ledare.

Tove Eloa Öberg

Akka Meditation / Energiakademin

Tel. 0739-136331

E-post tove@akkameditation.se

Företagstjänster

www.energiakademi.se

Privattjänster

www.akkameditation.se

Biljetter

  • Flow

    275,00 kr
    Skatt: 25% moms inkluderad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page