top of page

fre 15 okt.

|

Zoom - länk sänds ut i mail.

Online: Fredagsmeditation - landa inför din helg.

En kortare cirkel för att landa i din fredag, känna skiftet från vardag till helg. Du behöver inga tidigare erfarenheter av meditation eller sharing. Läs mer här!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Online: Fredagsmeditation - landa inför din helg.
Online: Fredagsmeditation - landa inför din helg.

Tid och plats

15 okt. 2021 13:00 – 14:00

Zoom - länk sänds ut i mail.

Om evenemanget

Den här fredagsmeditationen inleds med en kort incheckning, följt av en meditation för att landa in efter veckan - hur är det i dig nu, i stunden? Hur är det att känna kroppen, och vad behöver du i helgen?

Cirkeln avslutas med en kort utcheckning och önskan om en varm och vänlig helg.

Jag som bjuder in dig heter Tove Eloa Öberg. Jag är socionom och driver sedan flera år Akka Meditation i Visby/online, liksom Energi & Akademi som utvecklats under 2021 med fokus på företagstjänster kring inre hållbarhet och verksamhetsutveckling.

Varmt välkommen att delta denna fredag!

Om du har frågor, maila mig gärna på tove@akkameditation.se eller skicka SMS på 0739-136331

Betalning sker till Swishnummer 123-056 08 62. Ange mailadress vid bokning, länk till Zoom sänds ut senast en timme innan cirkelns start.

Biljetter

 • All in!

  För dig som vill och kan bidra med en summa som möjliggör att den med sämre ekonomi pga. sjukskrivning kan delta till ett lägre pris i de cirklar/sammanhang jag erbjuder.

  185,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Flow!

  För dig som vill delta och har känslan att denna summa är rätt för dig. Du som har annan ekonomisk förutsättning kan se på de andra alternativen, för både lägre och högre summa.

  150,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Oh yeah!

  För dig som pga. sjukskrivning inte har möjlighet att delta till ordinarie pris. Denna möjlighet är tänkt som service till den som behöver och har modet att ta emot, min önskan är därför att du som har ekonomiska förutsättningar att betala ordinarie pris väljer det. Känn med hjärtat!

  70,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page