top of page

fre 31 dec.

|

Zoom

Nyårsmeditation 31/12 ~ ONLINE

För femte året i rad bjuder jag in till nyårsmeditation med Akka, även i år online för att du ska kunna delta oavsett plats på jorden!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Nyårsmeditation 31/12 ~ ONLINE
Nyårsmeditation 31/12 ~ ONLINE

Tid och plats

31 dec. 2021 10:00 – 12:00

Zoom

Gäster

Om evenemanget

Välkommen till nyårsmeditation med Akka - för många en viktig tradition, nu hela femte gången i följd!

Även 2021 väljer jag att göra nyårsmeditationen online, efter en nära och varm onlinecirkel förra året - där både ni på ön och fastlandet kan delta!

Nyårsmeditationen bjuder in till en stund att vila i den upplevelse som är levande i dig just nu. Övergången från 2021 till 2022 - en möjlighet att uppmärksamma upplevelser, sammanfatta, en inre reflektion.

Tacka, släppa, öppna upp, skapa riktning. I sällskap med änglarna, med kristallerna, med alla energier och väsen som vill finnas med oss i rummet. ♡

Ett vanligt år på jorden skulle vi ha delat alkoholfria bubblor - det har jag inte lyckats hitta en lösning på online (än!). 

Därför önskar jag att du, för DIN egen allra bästa upplevelse - skapar din magiska setting där hemma, där du deltar. Skapa ett eget sacred space med mjuka tyger, ljus, rökelse - stäng ute din omvärld för en stund. Klä dig mjukt, vackert - som du behöver.

Du kanske har varit med förut, kanske kommer du första gången. Alla välkomna! 

Din investering: 350 kronor. Anmälan är bindande. Jag spelar in just den meditation som guidas, så att du kan ta del av den även efteråt och vid eventuellt förhinder.

~ Nytt för året är att du som anmäler dig senast 20 december får ett brev hemskickat till dig i god tid före nyårsmeditationen, som bidrar till kontakt när vi ses. ~

Efter din anmälan får du länk till mötesrummet i Zoom - vårt digitala tempel för dagen. Om du behöver stöd i hur Zoom fungerar, meddela mig innan så hjälper jag dig.

Vi kommer att mötas i två timmar - men i olika steg, av meditation och sharing, i helgrupp och i mindre grupper beroende på antal deltagare. Som alltid ett tryggt space där hela du får finnas, hela du får ta plats.

Du får också gärna klicka "kommer" i eventet på Facebook och bjuda med en vän!

Betalning sker via kontokort alternativt Swish eller bankgiro. Om du vill betala med de sistnämnda, välj "manuell betalning" i sista steget i din bokning.

Varmt välkommen!

Tove Eloa

Det här evenemanget har en grupp. Du är välkommen att gå med i gruppen när du anmäler dig till evenemanget.

Biljetter

  • Flow

    350,00 kr
    Skatt: 25% moms inkluderad
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page