top of page

lör 28 maj

|

Gotland

Ettårig energicirkel ~ start 28-29/5

Nu öppnar återigen ett ettårigt program för själslig utveckling, kreativitet, naturkontakt & ceremoni. En cirkel för dig som vill utveckla dina egna förmågor och välja hjärtats väg. Läs mer här!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Ettårig energicirkel ~ start 28-29/5
Ettårig energicirkel ~ start 28-29/5

Tid och plats

28 maj 2022 10:00 – 30 apr. 2023 17:00

Gotland, 623 66 Gotland, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Nu öppnar återigen ett ettårigt program för själslig utveckling, kreativitet, naturkontakt & ceremoni med Akka Meditation.

En cirkel för dig som vill utveckla dina egna förmågor och välja hjärtats väg.

Det här är en cirkel för dig som vill välja Dig, och din inre kraftplats och själsursprung som guide i ditt liv. Det är en cirkel att växa i, att hitta in mer av din egen sanning och in i Dig.

Den ettåriga cirkeln är nu öppen för kvinnor som vill mötas i ett kraftfullt - samtidigt vilsamt - sammanhang. Var och en gör sin helt egen resa, hållen i en varm gemenskap.

Under året guidas du in i regressioner, energiarbete för att balansera och upptäcka mer om dina egna gåvor och förmågor.

Vi ägnar oss åt ceremoni och ritualer - låter dem få mer plats i våra liv. Tillåter oss därigenom att stanna upp och leva mer Nu och Här, sant varje dag. Cirkeln möts både i stillhet och kreativitet så som skrivande, mantra och måleri - utan någon som helst prestation. Detsamma gäller för övningar inom beröring och rörelse.

Cirkelns upplägg ser ut så att du som vill resa till Gotland över helgen kan delta.

Vi träffas sex helger över ett helt år, lördagar och söndagar kl 10-17 följande datum:

28-29 maj 2022

16-17 juli 2022

3-4 september 2022

5-6 november 2022

4-5 februari 2023

29-30 april 2023

Kontakta mig gärna för förslag på boenden som jag kan rekommendera dig. Du kan resa till Visby med flyg från flera orter i Sverige (bland annat direkt från Malmö, Stockholm och Göteborg) liksom med båt ifrån Nynäshamn och Oskarshamn.

Jag som bjuder in dig heter Tove Eloa Öberg, jag är socionom med flera års erfarenhet av arbete med människor individuellt och i grupper, samt av ledarskap inom hälsofrämjande verksamhet med fokus på psykisk och existentiell hälsa. Jag är också kristallhealer och prästinna med gåvor ifrån Lemurien och Atlantis, jag arbetar nära stenarna och i kontakt med naturen.

Att ingå i cirkeln - det är att mötas i trygghet och ett heligt rum. Att tryggt, läkande, modigt, öppet, i ljuset av alla dina egna förmågor som får ta plats och synas - speglas i närvaro. Det är för dig som är öppen för och nyfiken på din egen andlighet, samtidigt som du säkert har en vardag full av äventyr så som livet är just nu på jorden.

Allt har sin bas i kärlek, frihet och frid.

Det är också viktigt för mig att allt får finnas - allt är andligt. Ingen av de upplevelser vi har på jorden, är varken bättre eller sämre - de är olika upplevelser av livet.

Pris för hela året cirkel/kurs inklusive luncher, utflykter och onlinegrupp mellan träffarna samt en privat kristallhealing under året liksom personligt, individuellt stöd kontinuerligt: 27 300 kronor (delbetalning är möjlig).

Lämna intresseanmälan härigenom hemsidan för en personlig kontakt.

Intresseanmälan är inte bindande, vi möts för ett samtal inför ditt beslut!

Varmt välkommen!

Hör gärna av dig med frågor/funderingar.

Tove Eloa

0739-136331

tove@akkameditation.se

Dela detta evenemang

bottom of page