top of page

tors 28 sep.

|

Lärbro

Energiretreat Kreativ Lust

28/9-1/10 2023 - Energiretreat Kreativ Lust

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Energiretreat Kreativ Lust
Energiretreat Kreativ Lust

Tid och plats

28 sep. 2023 16:00 – 01 okt. 2023 13:30

Lärbro, HANGVAR FLENVIKE 903C, 624 54 Lärbro, Sverige

Om evenemanget

När känner du dig som mest energifylld, levande och i kontakt?

När känner du (eller kände senast) att du var i kontakt med din kreativitet - och med din lust?

Energi, kreativitet och lust - ord och upplevelser som kan kännas både härligt levande och ibland rätt så avlägsna, lite beroende på när i livet vi frågar oss själva hur det känns.

Vi människor har som mest tillgång till vår energi, lust och kreativitet när vi känner oss trygga, lugna, sedda och hörda. Trygga att ärligt känna det vi känner, tycka det vi tycker och säga det vi säger, ankrade i vår egen upplevelse och att bli speglade och bekräftade därifrån, att vara välkomna med dem vi är, utan dömande och kritik.

Samtidigt är vi många som bär på (återkommande) erfarenheter av stressade livssituationer och relationsmönster, kanske en känsla av att inte riktigt ha blivit förstådda i det som känts svårt och oro för att bli kritiserade av andra (eller oss själva) om vi uttrycker och lever oss själva, så ärligt vi kan. Kanske en längtan, efter att få känna mer, leva mer, uttrycka något mer?

I grunden, kanske mest av allt få vara välkomna som just de vi är. Med alla våra sidor, kraftfullt och sårbart, med rädslor och med mod.

~ ~ ~ ~ ~ 

Den här helgen är en inbjudan till dig som känner att de här tre orden, energi, kreativitet och lust, kallar på dig, oavsett om du just nu lever nära dem med ett juicy mhm i kroppen och hjärtat, eller om det just nu känns mer torrt och trist.

Min intention är att du som deltar, kan göra det utifrån dina helt egna behov och uppleva en helg där du får vara i det som är levande i dig. Vad det än må vara.

~ ~ ~ ~ ~ 

Energiretreat Kreativ Lust med Akka Meditation sker som vanligt på magiska Mavens Kustnära Stugor, på norra Gotland.

Denna gång möts vi torsdag-söndag, 28/9-1/10.

Här välkomnas du in i ett rum där du möter dig själv utan vardagens att-göra-listor, i gott sällskap med andra som vill gå inåt och dela resan av utforskande och hedrande av det livet givit och ger, liksom att upptäcka och leva mer din längtan och lust.

~ ~ ~ ~ ~

Vad är energi, för dig?

Vad är kreativitet, för dig?

Vad är lust, för dig?

~ ~ ~ ~ ~

Den här helgen vill jag att du kan förvänta dig att uppleva tre dagar med tid att gå inåt och vara med dig själv, fylla på med nya upplevelser att ta med dig hem till livet som fortsätter utanför retreaten.

Vi tar stöd av 

- guidade meditationer och andningsövningar för både lugn och energi där vi hittar basen i oss själva,

- kreativa övningar där både skrivande, färg och form får ta plats, utan krav på prestation och rätt eller fel,

- somatiska/kroppsbaserade meditationer där du mjukt får möta kroppen både rörligt och i beröring som känns trygg för dig själv,

- övningar med röst och kropp, ensam och tillsammans med andra,

- tid till egen reflektion och tystnad i naturen,

- återkommande sharing i par och grupp,

- ritualer och som alltid också eldceremoni, för att hedra det liv vi upplever och delar, tillsammans.

~ ~ ~ ~ ~

Helgen riktar sig till dig som definierar dig som kvinna.

Du behöver inte ha någon erfarenhet av meditationer, kreativa uttryck eller utforskande av lust varken i grupp eller på egen hand - även om jag tror att du har en hel del nyfikenhet och kanske också en del egna utforskanden med dig, i din livsryggsäck.

~ ~ ~ ~ ~

❂ FAQ ❂

Vad för typ av retreat är det här?

• Energiretreats med Akka bygger på mötet mellan energi och akademi, att alla människor har mer gemensamt än vad som skiljer oss åt och att alla bär erfarenheter som kan vara som medicin att dela tillsammans med andra. Där livet får plats, med allt livet innehåller.

För vem passar retreaten?

• Dig som definierar dig som kvinna, och som mest sannolikt lever mitt i livet, möjligen i relation eller möjligen separerad, möjligen barn som just nu växer upp - och du balanserar dina behov samtidigt som du utforskar gränser, längtan och lust. Du har troligen upplevt livet på både härliga och mer utmanande sätt. Du har troligen i ett arbete du på flera sätt uppskattar och känner mening med - och en önskan om att leva (mer av) hela dig, alla dina lager och nyanser, liksom att växa relationellt - inom dig och genom mötet med andra.

❂ Praktisk info ❂

Anmälan sker via länk här i eventet.

Datum:

Start torsdag 28 september kl. 16.00 och avslut söndag 1 oktober kl. 13.30.

Plats:

Mavens Kustnära stugor, Kappelshamn på norra Gotland

Kostnad per person i delat boende:

Super early bird (18/8-28/8)  7390 kr

Early bird (29/8-5/9)  8400 kr

Ordinarie (6/9 och senaste anmälan 13/9)  9890 kr

Kostnad per person i privat stuga:

Super early bird (18/8-28/8)  8390 kr

Early bird (29/8-5/9)  10400 kr

Ordinarie (6/9 och senaste anmälan 13/9)  11890 kr

**Priset inkluderar helpension tre nätter i exklusivt boende, lakan och handduk, samtliga måltider och fika mellan måltider, tillgång till bastu och badtunna samt samtligt kreativt material och kurs.

Återbetalningspolicy:

• 1500 kronor av din anmälningsavgift är bindande, återbetalas ej vid ev. avbokning.

• Om du avbokar din plats inom 4 veckor från retreatstart, återbetalas 50% av din betalning undantaget anmälningsavgiften.

• Om du avbokar din plats inom 2 veckor från retreatstart, återbetalas ingen del av din betalning.

Kontakta mig:

Du får mer än gärna skicka ett mail till mig om du har frågor om retreaten.

Email: tove@akkameditation.se 

Vem är jag?

Mitt namn är Tove Eloa Öberg, jag är socionom med påbyggnad inom stress och trauma liksom psykisk första hjälpen, där jag utbildar och möter människor både i grupp och individuellt med fokus på närvaro, kreativitet och relation som vägar till läkning och sorgebearbetning för mer energi och frihet att levas. Sedan 2017 driver jag Akka Meditation på Gotland och online, här möts vi i gränslandet mellan energi och akademi - med kropp, kreativitet, röst och ord. Ritual och relation.

Följ mig gärna!

www.Facebook.com/akkameditation

Dela detta evenemang

bottom of page