top of page

fre 03 sep.

|

Maven kustnära stugor

Energiretreat Vision & Intention

Lever du allt du önskar i ditt liv? Det här är en helg för dig som vill välja glädje, tillit och mening som väg framåt i ditt liv. Att skapa rum för att leva livet med flit, med intention!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Energiretreat Vision & Intention
Energiretreat Vision & Intention

Tid och plats

03 sep. 2021 16:00 – 05 sep. 2021 13:30

Maven kustnära stugor, HANGVAR FLENVIKE 903C, 624 54 Lärbro, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Lever du det liv du innerst inne önskar?  Att unna sig själv att känna in vad hjärtat längtar efter och uttrycka det för sig själv och inför andra, är en kraftfull metod för att faktiskt också leva den längtan, konkret!

 Många av oss vågar inte riktigt ta höjd i att uttrycka vår längtan, våra visioner och inre drömmar. Kanske av rädsla för vad andra ska tycka, om vi ska "lyckas" eller inte. Eller, kan det vara så att vi inte tror att det är möjligt att få det vi drömmer om?  Den 3-5 september 2021 är det äntligen dags för Energiretreat Vision & Intention. Max 8 deltagare.

Vi börjar på fredagen klockan 16.00 och ägnar sedan hela helgen fram till söndagen kl. 13.30 till att

 • genom meditationer grunda, ankra och vila i kroppen och naturen,  hämta hem kontakten med din inre kraft,
 • genom andningsövningar fylla på med energi, rikta den och gå i kontakt  med din längtan på jorden,
 • göra övningar enskilt och tillsammans, för att utforska och uttrycka vad du vill  leva mer av i de livsområden du själv väljer,
 • mjukt möta kroppen genom somatiska meditationer (rörligt och i beröring som  känns trygg för dig själv),
 • tillsammans dela en eldceremoni för att hedra det rum vi tillsammans utforskar och  skapa plats energimässigt för det du önskar in att få plats i ditt liv.

Fokus denna helg ligger på att våga drömma, våga skapa vision och att sätta intention för det du vill leva mer av. Det är en kraftfull inre resa att göra, du får viktigt stöd i cirkeln och den grupp som delar helgen med dig. Missa inte den här energin - sätt de frön som du vill se gro! Sätt frön, som växer sig vackra och starka, ger dig riktning. Ring mig, skicka ett sms eller maila om du har en känsla av att den här retreaten kan vara viktig för dig - så berättar jag mer. Vi bor på Mavens Kustnära stugor, ett härligt boende med magisk mat och natur...Din investering (kurs och retreat tillsammans med helpension som innefattar samtliga måltider, boende, lakan och handduk, kaffe och te, snacks, dryck samt vedeldad bastu och badtunna).

Delat rum 5300 kr

Privat rum 6100 kr

Privat stuga 8100 kr

Har du frågor och önskemål inför helgen?

Hör gärna av dig till mig, du är alltid välkommen!

0739-136 331

tove@akkameditation.se

Tove Eloa Öberg 

Socionom & healer

Akka Meditation

Biljetter

 • Delat rum

  Delat rum i stuga.

  5 300,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page