top of page

tors 21 jan.

|

Zoom - enkelt onlineverktyg, intro vid beho

Energicirkel online ~ 10 veckor

I den här onlinecirkeln utforskar du nuet, mellanrummet, stillheten - och rörelsen, inom dig och i livets stora väv. Det är en cirkel för att öva närvaro i dina känslor, bottna i dina behov och att uttrycka dem, sätta gränser och fatta beslut som har basen i kärlek och i din inre röst.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Energicirkel online ~ 10 veckor
Energicirkel online ~ 10 veckor

Tid och plats

21 jan. 2021 18:00 – 19:15

Zoom - enkelt onlineverktyg, intro vid beho

Gäster

Om evenemanget

I den här cirkeln utforskar du nuet, mellanrummet, stillheten - och rörelsen, inom dig och i livets stora väv. Det är en cirkel för att öva närvaro i dina känslor, bottna i dina behov och att uttrycka dem, sätta gränser och fatta beslut som har basen i kärlek och i din inre röst. I detta digitala format, guidas du till beröring och rörelse av och med dig själv, för ökad närvaro i kroppens kraft och visdom. Du får också guidning till skrivande, kreativitet och att lyssna inåt, förbi tankar och yttre bilder.

Fokus ligger på

- att grunda dig i meditation (vare sig du är ny inom meditation eller har en pågående praktik inom meditation/yoga)

- att utforska vad andlighet är för dig och hur du kan leva i kontakt med din intuition och andlighet, i vardagen

- att skapa och hitta hem i en förankring i kroppen och den kraftfulla energi du bär inom dig.

Under dessa tio veckor möts vi en gång i veckan via Zoom i digitalt mötesrum. Där guidas du i meditationer, vi övar aktivt och närvarande lyssnande och att dela ifrån hjärtat. Mellan våra träffar får du övningar, texter och meditationer att ägna dig åt hemma (avsätt gärna minst två och gärna fler timmar per vecka för detta, individuellt).

Att ingå i cirkeln - det är att mötas i trygghet och ett heligt rum. Att tryggt, läkande, modigt, öppet, i ljuset av alla dina egna förmågor som får ta plats och synas - speglas i närvaro.

Det är för dig som är öppen för och nyfiken på din egen andlighet, samtidigt som du säkert har en vardag full av äventyr så som livet är just nu på jorden. Allt har sin bas i kärlek, frihet och frid. Det är också viktigt för mig att allt får finnas - allt är andligt. Ingen av de upplevelser vi har på jorden, är varken bättre eller sämre - de är olika upplevelser av livet.

Basen: att du väljer en relation med dig, först av allt, i kontakt med något högre. Din kontakt med din kraft och din magiska vistelse här på jorden.

Jag som leder cirkeln heter Tove Eloa Öberg. Jag är socionom med många års erfarenhet av arbete med samtal och grupper, spets inom aktuell kunskap kring psykisk hälsa, existentiell hälsa, projektledning, förändringsledning och ledarskap. Som kristallhealer och i livet i stort, är min intention att leva i kärlek, frihet och frid. Min ambition är att integrera energi och akademi - allt är andligt, och att vi får hämta kraft ur både teori och det vi vet inom oss, i själen. 

Vi möts i cirkeln torsdagar klockan 18.00-19.15, start 21 januari. Därefter varje torsdag till och med den 25 mars.

Pris för denna onlinecirkel: 5500 kronor.

Delbetalning är möjlig.

Du som under eller efter energicirkeln önskar en individuell kontakt för fördjupat stöd, bokar detta till reducerat pris:

- 1 x 75 min samtal 700 kronor (ord.pris 850 kr)

- 3 x 75 min samtal 1900 kronor (ord.pris 2550 kr)

Välkommen!

Biljetter

  • Energicirkel online 10 veckor

    Tio veckor av närvaro och energiarbete i sluten cirkel, för dig som vill utforska andlighet och integrera den i din vardag som människa på jorden. Välkommen!

    5 500,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page