Enskilda tjänster

Jag tar emot både i Visby och online för samtalsstöd, tekniker för närvaro och känsloreglering så som andningsmeditationer, visualiseringar och intuitiva meditationer. Du som vill kan också få stöd i vad som kallas trauma tapping, som syftar till att stödja nervsystemet tillbaka till trygghet efter svåra upplevelser du har med dig.

Samtal & meditation
Prova-på 20 min     500 kr                
50 min                 1100 kr
75 min                 1500 kr
(Visby/online)

Samtal och meditation kan du boka en eller flera tider, i kortare eller längre serier. För djupare terapeutisk process kan du exempelvis gå i samtal över en termin eller flera. Ibland behöver vi en serie samtal lite tätare men kanske under några månader, eller ett samtal varje månad - ja, här är det du som väljer - såklart.

Jag tar emot tisdagar-fredagar mellan klockan 9-16, enligt överenskommelse. Enklaste sättet att boka en tid är att maila mig eller att ringa (0739-136331). Välkommen att ta en kontakt!

I Visby erbjuder jag också energibehandlingar. Själsvila syftar till att stödja dig i en djup meditation, för att komma i kontakt med en djup återhämtning och därigenom hitta tillbaka till mer av din inre röst. Kristallhealing är en behandling som mer handlar om att utforska dina inre dimensioner och tidigare existenser, din själs unika kvaliteter. Här tar vi stöd av de kristaller och stenar som vill vara med i just din resa.


Själsvila

50 min                      1100 kr
(Visby)                 

Kristallhealing
90 min                      1700 kr
(Visby)    

Båda dessa behandlingar går på djupet, avsätt gärna tid för lugn och ro efteråt om du har möjlighet.


 


Bokning
Sker enklast genom att maila mig till tove@akkameditation.se alternativt SMS:a mig på 0739-136 331 så ringer jag upp dig!

Betalning

Sker genom Swish eller faktura (10 dagar). Vid avbokning senare än 24h innan bokad tid debiteras full kostnad.