top of page

Djupare: 4 månaders mentorskap online

"Vart ska vi börja?"

 

Du vet, den där känslan när du börjar mötet med en terapeut eller samtalspart, och tar ett djupt andetag för att få en ledtråd om vart du faktiskt ska börja? Där du funderar på hur du ska kunna förmedla det som är viktigt, på kort tid, så att det dessutom blir förståeligt för den du möter - och samtidigt få känna dig trygg med att det du delar blir tryggt emottaget..?

 

För mig är just det där ögonblicket, ett av de vackraste jag vet. Där ovisshet och öppenhet för att se vad som vill hända får leda vägen. Vare sig du vet eller inte vet vad du vill ta upp varje gång vi ses, ger mentorsprogrammet en ram att vila i - där växande händer mjukt och organiskt.

Mentorskapet hjälper dig att hålla fokus, att få ett kontinuerligt hållande i din process. Att hitta ditt inre JA till en given tidsram med ett fast antal samtal möjliggör både hållbart växande och en fördjupad vila genom en basstruktur.

Det här 4-månadersprogrammet är för dig som vet att du vill

 

- skapa mer rum för dig själv i din vardag, tid till reflektion och fokus på dina inre världar,

- bryta mönster av att välja arbete, vänskap eller kärleksrelationer på grunder du inte mår bra av,

- bearbeta tidigare förluster & sorger, - fördjupa din självkärlek, kroppsnärvaro, lust,

- förstärka och få stöd i ditt fokus att leva livet enligt just dina värderingar!


 

Programmet innehåller

- totalt 8 samtal á 50 min på fyra månader,

- möjlighet till kortare incheckningar via Whatsapp/Signal, 10 min/vecka*

Du väljer att tacka Ja till 4 månader för totalt 12 800 kr betalning i förskott alternativt till delbetalning vid fyra tillfällen, 3200 x 4 plus admin.avgift 300 kr (engångssumma).

Tjänsten gäller endast digitala samtal (telefon/Zoom) samt för dig som önskar röstmeddelanden/spegling via Whatsapp/Signal. Tillval av ytterligare samtalssessioner under perioden: 950 kr/50 min (gäller endast för dig som är del av programmet Djupare).

Vid delbetalning får du månadsvisa påminnelser en vecka före förfallodatum för fakturan. Finstilt: de två samtalen/månad ska ske under just den månaden samtalen avser - de kan inte flyttas till kommande månader. Ombokning av samtal kan ske fram till 24h före samtalstid, senare om- eller avbokning gör att samtalstiden anses förbrukad. Samtalen kan inte delas med en vän eller partner. Ditt åtagande är dessa fyra månader och åtta samtal med möjlighet till incheckningar/spegling via Whatsapp/Signal.

Frågor?

Varmt välkommen att maila/SMS:a mig! tove@akkameditation.se 0739-136 331

bottom of page