April: Relation & intimitet

Välkommen till onlineprogrammet med Akka Meditation, som i april har temat Relation & intimitet.

Anmälan till programmet behöver ske senast 31 mars för att komma med ifrån start!
Därefter väljer du helt själv vilka övningar du vill göra och när du gör dem, efter hand som programmet öppnas upp för dig.

 

Varför tema Relation & intimitet?

Relationer är i grunden det allt handlar om, som jag gör och som vi möts i här via Akka. Relationen med oss själva, den med något högre, den med vår natur. Relationen med vänner, eventuella partners, familj, arbetskamrater… För att inte tala om våra egna relationer till våra egna känslor – och andras relation till desamma..!

 

 

Varför delta i programmet?

Alla människor har på olika sätt med sig erfarenheter ifrån tidiga relationer i livet, liksom de nuvarande. De relationerna och de möten vi haft påverkar också hur vi relaterar idag, både till nya bekantskaper och i redan befästa mönster de relationer vi har sedan en tid.

 

Genom att rikta fokus på ett eget inre relationsarbete, kan vi medvetandegöra våra egna mönster i hur vi relaterar. Vi kan utforska hur vi vill ha det nu, idag och framåt – istället för att låta vår autopilot leda vägen.

 

I nästa steg kan vi tillsammans med vänner, partners, barn, föräldrar, kollegor och andra fördjupa våra möten och möjliggöra ännu mer kontakt, livskraft och glädje. Både på egen hand och tillsammans med andra. Vi kan få kontakt med mer lugn och ro, trygghet, lekfullhet – möjlighet att leva i livet, fullt ut.


Hur går det till?
Efter anmälan får tillgång till onlineprogrammet både via hemsida och app (Spaces for Wix). Om det är första gången du deltar i något onlinematerial med mig på Akka, behöver du skapa ett konto med din mailadress och ett lösenord som du själv väljer.

Onlineprogrammet fungerar så att du kontinuerligt får access till nytt material, under hela månaden, flera dagar i veckan. Varej gång nytt material öppnas, får du också en avisering i appen eller via din mail.

 

Viktigt!

Du väljer helt själv vilka övningar du vill göra och hur mycket tid du vill lägga på programmet. 
En del väljer att ha programmet som ett stöd för att komma ihåg den egna incheckningen i vardagen, utan att göra övningarna varje gång. Andra gör varje övning och återkommer till programmet även efter månadsavslutet, då du har tillgång tills vidare.

Tidsåtgång
Övningarna tar ofta mellan 5-10 minuter att göra. Ibland kan de ta upp till 30 minuter eller så lång tid som du själv önskar. Det finns inga krav på att du gör programmet på något särskilt sätt. Min önskan är verkligen att vi här på Akka får öva på att lyssna in våra behov och känna vårt ja - liksom vårt nej. Att det är välkommet att du hedrar dina behov.

 


Programmet innehåller:
Varje månadstema innehåller både MP3-ljudfiler, videomaterial, PDF:er med reflektionsfrågor liksom läsning direkt i appen.
 

I april rör vi oss kring teman så som

 

 

sårbarhet

känslomässig intimitet

självkänsla

känslor

intriger

kraft

övergivenhet

ansvar

engagemang

ensamhet

självkärlek

kontakt

sexuell intimitet

brister

ärlighet

skam

närhet

att älska

 

 

Bonus & även detta valfritt:

Om du vill kan du delta i månadens sharingcirkel sker den 6 april klockan 18.00-19.30 via Zoom.

Det är också valfritt att delta i sluten FB-grupp för att där dela dina tankar och reflektioner några gånger i veckan, eller när du vill. Jag sänder live i Facebookgruppen två gånger i veckan, alltifrån 5-20 minuters reflekterande och/eller meditationer.

 

 

Pris: Hela månaden inklusive sharingcirkeln är 595 kronor. Betalas via Swish/faktura (10 dagar), efter anmälan. Du som vill vara med läggs manuellt till i det nya onlineprogrammet den 1 april.

 

 

Anmäl dig senast 31 mars – och hör gärna av dig om du har några frågor kring programmet! Om du har någon vän du tror skulle uppskatta programmet, får du gärna skicka vidare den här informationen

~ ~ ~ ~


Vill du vara med?
Skicka mail till tove@akkameditation.se 

~ ~ ~ ~ 

Varmt välkommen till en månad för att fördjupa relationen med dig själv!

Inga program tillgängliga