Förändring i livet?

Hej på er, fina ni som följer!


Ikväll vill jag dela några ord om förändring, inspirerad av det livet ger just nu. Jag hoppas att det ska kunna bli ett inlägg som ger lite hopp till dig som genomgår en förändring i livet (eller skulle behöva göra det) och möter på inre motstånd, på något sätt.


Idag har jag varit på ännu en kursdag i just förändringsledning, som del av mitt uppdrag som chef. Jag älskar den typen av utbildning och lärande! Det här inlägget relaterar ändå mer till det där vi kallar livet, mer privat eller personligt .


Just idag, landade den här utvecklingskurvan av förändring I mig på flera sätt: just utifrån det ovan skrivna.

Att jobba deltid som chef, deltid driva företag och podcast. Det är en sak när man har barn på deltid, varannan vecka!


På temat förändringar: det är något ganska annorlunda att göra precis detsamma med barn på heltid, sen en tid tillbaka.


Varför delar jag det här? Jo, i någon önskan om att leva sant. Dela det härliga och det mer prövande! För det är ju så livet är - en del saker väljer vi medvetet och annat kommer till oss!


För hur 100%-igt rätt det såklart än är ❤ så är det ju en förändring, så är det bara!