top of page

Du är härlig!

Ja - det är du, så är det bara!


Jag vill be dig att du nu, innan du läser vidare, stannar upp i några sekunder.


Kom igen!


Jo - några sekunder har du tid med. Helt säkert!

Stanna upp, bara dra in luft i lungorna, nu. Håll kvar andetaget! Håll andan, räkna till fem. Andas ut. Räkna till fem, i det där läget utan lungorna fulla av luft.


Igen - andas in och håll sen andan i fem sekunder. Andas ut, håll andan igen.


Så kan du gå tillbaka till att andas precis så som din kropp ber dig om.


Tack för att du hängde med på den korta, enkla övningen. Om du valde att göra den, alltså..! Lätt hänt är det nog, att tänka "jag gör det en annan gång". Frågan är när? Och en följdfråga är - vad mer väntar du på "sen" med att göra?


Vad mer av varma, vänliga handlingar till dig själv, väntar du med att göra till en annan stund? Kanske på bekostnad av din hälsa, ditt välmående? Kanske på bekostnad av din kontakt med kroppen, andningen, vilan? Balansen?


Om det landar en insikt inom dig, att du faktiskt flyttar till framtid att ta hand om dig, mer än att göra det just nu.


Var då varm med dig själv. Den eventuellt ganska trista, inre kritikern, behöver kanske en stor kram att mjukna?


För tänk om det vore så, att du kunde och valde att behandla och bemöta dig själv sådär varmt och kärleksfullt, så som den härliga människa du är?


Härlig i all din ibland ohärliga och väldigt mänskliga varelse - av alla möjliga känslor, tankar och processer inom dig och i relation med andra. Likt de allra flesta människor med puls, tvivel på om du får höra till och vara välkommen med hela dig? Om du visar ditt sanna ansikte?


Får du verkligen vara kvar i den där kärleksfulla vänskapen om du visar din avundsjuka? Om du skulle dela med dig av skammen som du känner om det där, som du tänker att ingen får veta? För Hur vore det om andra visste, vem du egentligen var under deras bild av dig? 

Helt

Fantastiskt

Komplett

Och

Välkommen.


 


Det vill jag hälsa dig, just precis just nu.


Min önskan till dig är att du söker dig till ett tryggt sammanhang av människor, där delning och lyssnande kring det inre (i ord och tystnad) får vara den viktigaste mötesplatsen.


Där övningen av att du är närvarande i dig och i att lyssna på den du möter i cirkeln, skapar en inre insikt om att du är lika välkommen med hela dig, precis som den du möter i det rum som skapas genom att du - tillsammans med oss andra - valt att dela just stunden, på det sättet.


Att dela är att hela, sa en klok människa till mig en gång.


Jag håller med henne med hela mitt väsen. För varje gång jag får uppleva möten, delningar och delandet av närvaro, slås jag av just kraften i en trygg gemenskap.Sök upp din trygga gemenskap!


Du som vill utforska en trygg gemenskap i mitt sällskap, är varmt välkommen till den online-energicirkel jag inleder den 21 januari. Vi träffas en gång i veckan, tio veckor i sträck. En plats för vila, utforskande av kraft och kontakt i känslor, kropp och tankar. En varm setting att landa i och växa med.


Du hittar mer info på www.akkameditation.se och är varmt välkommen att höra av dig med sms till mig på 0739-136 331 för en personlig kontakt, om du tror cirkeln är för dig?


Du som är anmäld! Vi ses kl 18.00 den 21 januari! Mer info kommer inom kort!


Varma hälsningar ifrån mig till dig!

Tove Eloa Öberg

Socionom & healer


Comments


bottom of page