Enskilda tjänster

Som socionom med många års erfarenhet av arbete med psykisk hälsa och existentiell hälsa (med mera!) är min önskan här på Akka Meditation är att ge vidare viktiga verktyg för hälsa och välmående, där hela livet får plats. Där hela du får plats, med både möjligheten att utforska energi och akademi som väg till läkning, mening och hälsa.

För mig är det viktigaste i mötet med dig att lyssna, på det du känner viktigt att dela i stunden. Jag tror att just det trygga rummet för att bli lyssnad på, sedd med alla de sidor du har och är, ger genuin läkning för oss människor.Enskilda tjänster

Samtal & meditation
50/70 min                850/1100 kr
(Visby/online)

Själsvila

50 min                      850 kr
(Visby)                 

Kristallhealing
90 min                      1500 kr
(Visby)    

Samtal och meditation kan du boka en eller flera tider, i kortare eller längre serier. För djupare terapeutisk process kan du exempelvis gå i samtal över en termin eller flera. Ibland behöver vi en serie samtal lite tätare men kanske under några månader, eller ett samtal varje månad - ja, här är det du som väljer - såklart.

Själsvila - det är en behandling där vi kort delar några ord. Därefter får du lägga dig ner, jag mediterar tillsammans med dig in i djupvila. Kraftfullt, i all sin enkelhet. Prova du med!

Kristallhealing är en resa i dina inre världar och tidigare existenser, för att få kontakt med din själs ursprung och minnas gåvor som du har att leva nu och här.

Bokning
Sker enklast genom att maila mig till tove@akkameditation.se alternativt SMS:a mig på 0739-136 331 så ringer jag upp dig!

Betalning

Sker genom Swish eller faktura (10 dagar).