Företagstjänster

Sänd gärna e-post med förfrågan om samarbete till mig på tove@akkameditation.se
Nedanstående tjänster börjar jag erbjuda i september 2021.

Till dig som är chef/ledare eller driver eget företag erbjuder jag individuellt anpassade tjänster för dig eller dina medarbetare.

Hör gärna av dig till mig för att berätta om ditt behov eller önskade läge (om du vet vad det önskade läget är - om inte, en perfekt ingång till oss att gemensamt utforska).

Min bakgrund som socionom med spets inom psykisk hälsa och kombinationen med att ha arbetat inom hälsofrämjande verksamhet med fokus på förändring och verksamhetsutveckling, kan jag tillföra hälsokompetens och något som vi ofta underskattar: att stanna upp och reflektera - det ger hälsa och kreativitet. Det i sin tur, bidrar till effektiva organisationer som skapar smarta och kvalitativa lösningar.

Samtliga nedanstående lösningar erbjuds företrädesvis digitalt. Det bidrar till effektivitet inom din organisation och ger också trygghet i mötet, då du skapar ditt eget rum på en plats där du trivs utan att behöva förflytta dig.

Priser (exkl. moms)

För medarbetare
Du har säkert medarbetare som du vill ge möjligheten att med stöd reflektera kring uppdraget - eller att utveckla det. För medarbetare som har utmaningar privat vill du som hållbar och attraktiv arbetsgivare bidra till att skapa balans i tillvaron.

Enstaka samtal (55 min)               1300 kr exkl. moms

Paket om 5 samtal                         6200 kr exkl. moms

För chefer och ledare - Fem veckor
Även chefer och ledare behöver få vila ifrån ansvar och att hålla ramarna, emellanåt. Dessutom har det visat sig att chefer med en aktiv meditationspraktik - faktiskt tenderar att fatta strategiskt smarta beslut. När vi vilar och reflekterar, inte minst i sällskap med någon som ser saker ifrån ett annat perspektiv, kan vi också hitta nya lösningar på de problem vi kämpar med.

Dessutom är ju chefer också människor, som såklart också behöver tid för den egna processen.

Fem veckor                                     13 000 kr exkl. moms
Omfattar 90 min samtal, en gång i veckan under fem veckor. Däremellan hemuppgifter, meditationer och reflektionsövningar samt möjlighet till incheckning via olika kanaler.

Mentorskap - Årsprogram

Här väljer du att gå in i en längre process genom att aktivt gå in i ett helt år av mentorskap tillsammans med mig. Det ger en möjlighet att gå på djupet och utforska ännu fler lager av det som behövs, för att integrera och nå fram till genuint hållbar personlig och professionell utveckling. Utöver regelbundna samtalssessioner erbjuds du täta avstämningar vid behov, övningar att arbeta med mellan våra sammankomster och också ljudfiler för att underlätta din meditationspraktik genom året.

Mentorskap årsprogram                44 000 kr exkl. moms

Omfattar individuellt stöd vid överenskomna tider samt kontakt via text och ljud mellan sessioner.
Sessioner på 90 min, med intervallet var tredje med undantag för sommarmånaderna då vi möts med längre intervall.
Material i form av reflektionsfrågor, värderingsövningar och ljudfiler (MP3).

 

Individuella 24h-retreat för chefer och ledare - fysiskt möte i Visby

En individuell dygnsretreat kan ha många syften. För mig är det viktigaste syftet: att du får uppleva det meningsfulla mötet med Dig själv. Det är särskilt viktigt för dig som lever ett liv med högt tempo och krav på att leverera kvalitet.

Här får du i en stabil och strukturerad setting överlämna de yttre ramarna för dagen och istället följa det som händer inom dig.

Under dagen guidar jag dig igenom meditationer och närvaroövningar, kreativa övningar och arbete kring inre tankemodeller som mer eller mindre omedvetet formar ditt liv (och i sin tur hur du ingår i relationer och utvecklar din verksamhet).

Du har också gott om tid för vila, integrering och att om du vill - se ringmuren, ta ett dopp i havet eller dricka en kaffe i Almedalen.

Beroende på ditt behov, fångar jag upp dig utifrån mina kompetenser inom psykisk och existentiell hälsa, känsloreglering och trauma, förändringsledning, energiarbete och projektledning med fokus agila metoder.
 

24h-retreat, individuell Kontakta mig för offert.
Omfattar helpension inklusive övernattning på väl utvalt hotell i centrala Visby. Du bokar själv resa (ingår ej). Från det att du ankommer till Visby har du ett dygn av vilsam planering och struktur - som möjliggör dig friheten att känna in dina behov i stunden. En rekommendation - checka ut från att ha kontakt med omvärlden så långt möjligt!

Utbildning Första hjälpen till psykisk hälsa (MHFA)
Detta är en utbildning som syftar till att öka kunskaperna om psykisk ohälsa och psykisk sjukdom. Kursen ger en grundkompetens inom flera psykiatriska diagnoser och lägger stort fokus på hur du som första hjälpare kan bemöta en person med psykisk ohälsa/sjukdom. Välj mellan två heldagar eller fyra halvdagar.
 

Läs mer om MHFA Första hjälpen till psykisk hälsa på Karolinska Institutet. Läs också gärna mer om MHFA på  Mind//Shift - ett viktigt och värdefullt initiativ för att skapa ökade förutsättningar för samverkan kring psykisk hälsa.

Min spets är att erbjuda utbildningen digitalt.

Fysiskt format möjligt.

MHFA Ungdom (14 h)
MHFA Vuxen (12h)                    Kontakta mig för offert.
MFHA Äldre (12h)

Bokning sker genom personlig kontakt:

E-post    tove@akkameditation.se

Telefon   0739-136331