Cirklar & retreats

 • Fri, Mar 05
  Maven kustnära stugor
  Energiretreat Kvinnokraft 5-7 mars 2021
  En retreat- och kurshelg med fokus på närvaro i din kropp, dina känslor och tankar - en helg där hela du får finnas och ta plats. Läs mer i evenemanget!
 • Fri, Sep 03
  Maven kustnära stugor
  Energiretreat Sorgen & skrivandet ~ 3-5 sep 2021
  En retreathelg med närvaro i alla känslor - glädjen liksom sorgen. Kanske sorgen, över det som förlorades, det som inte blev. Sorgen över att ha tappat kontakten med dig själv längs vägen? Låt sorgen få ta plats i ditt liv, hedra den och frigör energi att leva livet med kraft, inifrån.
 • Avvaktar nya direktiv Covid-19
  Akka Meditation
  ~ NYTT DATUM Ettårig energicirkel 2020/2021
  Ett ettårigt program för själslig utveckling, kreativitet, naturkontakt & ceremoni. En cirkel för dig som vill utveckla dina egna förmågor och välja hjärtats väg.
 • Thu, Jan 21
  Zoom - enkelt onlineverktyg, intro vid beho
  Energicirkel online ~ 10 veckor
  I den här onlinecirkeln utforskar du nuet, mellanrummet, stillheten - och rörelsen, inom dig och i livets stora väv. Det är en cirkel för att öva närvaro i dina känslor, bottna i dina behov och att uttrycka dem, sätta gränser och fatta beslut som har basen i kärlek och i din inre röst.
 • Thu, Dec 31
  Zoom - länk efter anmälan.
  Nyårsmeditation 31/12 ~ ONLINE
  Välkommen till nyårsmeditation med Akka - för många en viktig tradition, nu fjärde gången i följd. Året 2020 till ära blir denna gång givetvis online - jag välkomnar dig därför att delta vart på jorden du än finns!
 • Fri, Nov 13
  Zoom (länk till mötesrum vid anmälan).
  Online: kreativ energicirkel
  Välkommen till cirkel via Zoom. Jag leder dig igenom - enkel och varm meditation för att landa i stunden, kroppen och rummet - kreativt skrivande - andning och energiarbete Kvällens fokus ligger på att landa efter veckan och mjukna inför helgen. Kostnadsfritt. Anmälan till tove@akkameditation.se
 • Fri, Sep 18
  Maven kustnära stugor
  ~ Väntelista ~ Energiretreat Naturkontakt
  ~ Väntelista öppen ~ Då denna retreat nu är fullbokad, har jag öppnat en väntelista i händelse av sena sjukdomsåterbud. Hör gärna av dig!
 • Fri, May 15
  Tofta Strandpensionat
  Naturmeditation ~ AW!
  En vilsam och energipåfyllande kväll i skogen, vid havet!
 • Mon, May 04
  Online! I din mobil.
  Daily Rituals - 4 veckor för självkärlek
  ~ Online Daily Rituals ~ är ett program på fyra veckor, för dig som vill djupna i relationen med dig själv, din andlighet och din kropp.
 • Tue, Apr 07
  I din mobil
  Fullmånecirkel med sharing • Online
  I fullmånens energi går vi i kontakt med att lämna över allt det som är fullbordat - allt det som inte längre behöver bli buret av dig och istället bli lämnat åter till elden och jorden. I denna onlinecirkel möts vi i meditation och sharing i Zoom. Välkommen! 150 kr per person.
 • Fri, Mar 20
  Kärleksporten
  Inställt Natur-AW för inre balans
  Obs! Inställt!
 • Thu, Mar 19
  Zoom Hotel
  Onlinecirkel Meditation & healing
  Välkommen till en timme i närvaro med guidad meditation & en stunds inre reflektion. Fokus denna kväll ligger på grundning och stabilitet, närvaro i stunden. Cirkeln byggs på ledorden Kärlek, Frihet och Frid. Pris: 150 kr. Mötet sker via Zoom. Anmäl via Tove@akkameditation.se eller 0739-136 331
 • Thu, Mar 12
  Visby
  Sorgen & glädjen
  Alla människor upplever genom livet, både sorger och glädjeämnen. Det är en naturlig del av livet, att uppleva det härliga och det utmanande. Hur tar vi hand om oss själva och hedrar alla våra upplevelser? Mer info via mail/telefon. 300 kr/person. Faktura/Swish. Anmälan till tove@akkameditation.se
 • Tue, Mar 10
  Visby
  Mantra & meditation i fullmåne
  Välkommen till en kväll att väcka energin i dig, med meditation, energiarbete och mantra! Denna gång i fullmånens energi. Män & kvinnor välkomna. Du kan givetvis välja att komma och bara delta i tystnad. Sången vi delar är helt utan prestation! Mer info på FB. tove@akkameditation.se 250 kr/person
 • Sun, Feb 23
  Meddelas vid bokning.
  Nymåneeld
  Välkommen till nymåne och eldceremoni. Kvällens fokus ligger på att välkomna nyskapandet, att hedra tystnaden och det som hörs när bruset stillar sig - din inre längtan och det som är tid att leva mer av. Vi sitter vid elden, låter tankarna stillna och lyssnar inåt i hjärtat. Pris: 300 SEK
 • Tue, Feb 18
  Signalgatan
  Inre Flow - Kreativ Playshop
  Har du en längtan efter mer kreativititet, skapande och flow i ditt liv? Det här är för dig som vill leva i vardagen utifrån en plats där kreativiteten får ta plats på ett lek- & lustfyllt sätt utan krav & prestation. Alla kan vara med, du behöver inga förkunskaper. Välkommen!
 • Thu, Feb 13
  Akka Meditation, södra Visby
  Mantra & meditation för självkärlek
  Välkommen till en kväll att väcka energin i dig, med meditation, energiarbete och mantra! Vi riktar fokus på vår egen kärlek - till oss själva och livet. Först när vi älskar oss själva, kan vi gå in jämlikt och sant i relation med andra. Män & kvinnor välkomna. Pris: 250 kr
 • Sun, Feb 09
  Meddelas vid bokning.
  Fullmåneeld
  Välkommen till fullmåneceremoni. Kvällens fokus ligger på att hedra det som varit och det som är. Det är en kväll för transformation i fullmånens energi, att frigöra och skapa plats för nytt - lämna över det du inte längre behöver bära tungt. Pris: 300 SEK. Bokning: tove@akkameditation.se
 • Fri, Jan 24
  Akka Meditation
  Nymåneeld - Intention 2020
  Välkommen till årets första eldceremoni i nymånetid. Kvällens fokus ligger på I N T EN T I O N och I N T U I T I O N. Vi sitter vid elden, låter tankarna stillna och lyssnar inåt i hjärtat.
 • Tue, Dec 31
  Akka Meditation
  Nyårsmeditation 31/12
  En stund att vila i den upplevelse som är levande i dig just nu. Övergången från 2019 till 2020 - en möjlighet att uppmärksamma upplevelser, sammanfatta, en inre reflektion. Tacka, släppa, öppna upp, skapa riktning.

Givetvis anpassar jag mina tjänster efter de riktlinjer som Covid-19 medför i samhället.
Läs mer under respektive evenemang.

Kontakt & nyhetsbrev

Akka Meditation

Tove Eloa Öberg
Visby, SWE

​​

Tel: + 46 (0) 739-136 331

tove@akkameditation.se

 • Black Spotify Ikon
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

© 2021 Akka Meditation